Team Turbo

Antal tilmeldte: 15/30 Årgang: 2010-2014 Pris: 650,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Onsdag 18:00-19:00
Instruktør: Iben Jepsen Karla Snede Due Maja Staal Emma Christensen
Beskrivelse

Her på Team Turbo er der plads til alle - vi elsker spring, hop og en smule hurlumhej. vi er for de børn, som er motiveret for at øve springgymnastik. Og få styr på teknikken og sammen sætte spring. Vi skal øve spring både på airtrack og i trampolinen. Vi forventer du kan slå en vejrmølle, araber- spring, og være i kendskab med Kraftspring og araberflik ( med modtager) Vi skal træne vejrmøller, araberspring, flik, kraftspring og saltoer. Her har vi fokus på alt grundlæggende, så vi kan øve os, og udvikle os mod december skal vi også lærer en lille rytmesekvens eller to, som er en lille danse serie Gennem kreativ bevægelse og sjove øvelser med små og store redskaber øves motorik og koordination og mest af alt kærligheden til springgymnastik som vi her på Team Turbo mini brænder for at give videre. Der kan komme en ekstraudgift på opvisningsdragt på max 200 kr  mig vi deltager i et par opvisninger.  HOLDLEDER MAJA STAL Dette hold er for årgangene 2010 til 2014! Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet. Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover. NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer. Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail. Læs mere om al det praktiske i SGF her  

Ny pris!

Team Solspring

Antal tilmeldte: 15/30 Årgang: 2011-2015 Pris: 412,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Mandag 18:15-19:30
Instruktør: Defne Öztas Signe Damvig Sofia Højerslev Møller Claire Yuqin Schou Rasmussen
Beskrivelse

Team Solspring er et nyt springhold i Solrød Gymnastikforening.

Elsker du at springe eller har du lyst til at prøve det?

Så er dette holdet for dig. Vi skal øve spring både på airtrack og i trampolinen.

Vi skal træne vejrmøller, araberspring, flik, kraftspring og saltoer.

Vi starter træningen med opvarmning, vi skal være varme, så vi kan lave vores spring. Til slut øver vi serier, håndstand eller styrke. 

Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lærer hinanden at kende, så vi kan møde nye venner.

Vi vil efter nogle træninger dele gymnasterne op i niveau, på den måde kan vi lettere udfordre gymnasterne på det niveau de er på.

Der kan komme en ekstra opkrævning på dragt på max 200 kr.

Holdet deltager i et par opvisninger i Solrød.

Dette hold er for årgangene 2011 til 2014. Der må ikke stå forældre inde i hallen, de bliver inviteret til at komme et par gange i løbet af sæsonen.

HOLDLEDER CLAIRE RASMUSSEN

Dette hold er for årgangene 2011 til 2013!

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

 

Ny pris!

Turbospring

Antal tilmeldte: 11/30 Årgang: 2012-2014 Pris: 687,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Tirsdag 18:15-19:15
Instruktør: Emilie Blume Kirstein Basse Smilla Friis Frederikke Koch Holm
Beskrivelse

Elsker du at springe eller har du lyst til at prøve det? Så er dette holdet for dig.   Vi skal øve spring både på airtrack og i trampolinen. Rytmisk træning er en del af træningen, men det primære er fokus på spring. Vi starter træningen med opvarmning, for at blive stærke og smidige til vores spring.   Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lærer hinanden at kende, så vi kan møde nye venner. Der kan komme en ekstra udgift på max 300 til en opvisningsdragt.   HOLDLEDER FREDERIKKE HOLM   Dette er for årgangen 2012-2013 Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet. Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover. NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer. Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail. Læs mere om al det praktiske i SGF her  

Turbo junior

Antal tilmeldte: 14/25 Årgang: 2008-2012 Køn: Kvinder Pris: 850,00 DKK
01/09/2023 - 30/06/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Midt Torsdag 16:00-18:00
Instruktør: Defne Öztas Maja Staal
Beskrivelse

Elsker du at springe eller har du lyst til at prøve det? Så er dette holdet for dig. Vi øver spring på både airtracken og i trampolinen. Træningen vil altid indeholde en rytmisk del, men det primære fokus er spring. Vi starter træningen ud med opvarmning, for at blive stærke og smidige, så vi kan forbedre vores spring og udvikle os. Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lærer hinanden at kende, så vi kan møde nye venner. Vi vil, efter de første par træninger, dele gymnasterne op i niveau, og på den måde kan vi lettere udfordre gymnasterne på deres individuelle niveau, så de hver især får mest muligt ud af træningerne. Vi springer både lette, men også svære spring. Vi træner i 2 timer hver tordags og har et godt sammehold og er parat til at tage imod dig. Holdet deltager i flere opvisninger. Dette hold er for årgangene 2008 til 2012! HOLDLEDER MAJA STAAL  Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet. Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover. NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer. Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail. Læs mere om al det praktiske i SGF her

Cheerleading

Antal tilmeldte: 24/25 Alder: 8-12 Pris: 850,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Tirsdag 18:15-19:45
Instruktør: Anneli Busborg Emily Mahoney Larsen Signe Damvig Clara Klessen
Beskrivelse

Elsker du dans og spring, har du lyst til at lære at gå i split eller lave en flikflak? Så er dette hold noget for dig! På vores nystartede cheer hold har vi en god blanding af dans, pyramider og spring. 

Niveauet er for alle, det kræver bare at man er lærevillig og klar til at give den gas!

Holdet tilbyder plads til både drenge og piger 

Vi kommer til at øve en masse spring, pyramider, tricks. 

Vi bruger tid på at lære hinanden at kende så man kan knytte bånd på kryds og tværs af holdet, derudover bruger vi vores timer sammen på at træne smidighed, styrke, dans, tricks, spring og pyramider. 

Der kan komme en ekstra udgift til opvisningstøj på max 300.

Dette hold er for 8-12 år

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

 

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Mega Stars Torsdag

Antal tilmeldte: 20/25 Alder: 8-11 Pris: 462,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Træningssal 2 (Bordtennis) Torsdag 18:00-18:45
Instruktør: Jasmin Boldt-Jørgensen Caroline Veis Sauer Caroline Jacobsen
Beskrivelse

Elsker du at danse og bevæge dig til musik?

Så syntes vi du skal læse med her.

Mega Stars er klar til at starte sæson 23/24 og vi håber på at se dig. Holdet er en overbygning af holdet Super Stars hvor vi stadig bevæger og danser til musik, arbejder med musikforståelse, balance, styrke, smidighed – men med mere udfordring. Serierne vil være i forskellige genre som Streetdance, Reggae, Hiphop, Disco m.m.

I løbet af sæsonen vil trænerne på Mega Stars holde spændende begivenheder for børnene, som de kan glæde sig og se frem til!

Til foråret vil dette hold deltage i mindst 3 opvisninger hvor en af dem bla. er gymnastikforeningens lokalopvisning. Denne afholdes i idrætscenteret – Det plejer at være en festdag for store og små, hvor man får vist hvad man har lært igennem sæsonen, og man får lov til at se de andre hold i SGF.

Mega Stars kører både onsdag og torsdag, så tilmeld jer den dag der passer bedst!

Hvis det her lyder som noget for dig, så tag din bedsteven eller veninde i hånden og tilmeld jer! Vi får nogen rigtig sjove dansetimer.

Der vil være Kigge-På-Dag for forældre de sidste 5-10 min, første trænings gang i hver måned, så der kan ses hvad børnene har lært. Det vil sige at forældre ikke er med til træningen i salen ud over denne dag.

Husk en drikkedunk da vi kan få det varmt, samt dansesko eller bare tæer - Det bliver mega fedt!  Vi glæææææder os og ser frem til at se jer!  

Holdet er for 9 - 11 år

HOLDLEDER JASMIN BOLDT-JØRGENSEN

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet. Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer. Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail. Læs mere om al det praktiske i SGF her

Super Stars Onsdag

Antal tilmeldte: 25/25 Alder: 5-7 Pris: 462,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Træningssal 2 (Bordtennis) Onsdag 17:00-17:45
Instruktør: Jasmin Boldt-Jørgensen Caroline Jacobsen Felicia Catharina Neumeister
Beskrivelse

Er du en af de sejeste drenge/piger, som bare elsker at stå derhjemme og fyrre den af? Så se her, for Super Stars er nu klar til at starte ny sæson!

Er du glad for at bevæge dig foran spejlet derhjemme, eller lave opvisning for hele familien med den nyeste dans som du selv har lavet? Det her hold er for alle dem som elsker at bevæge sig og danse til musik. Vi arbejder med musikforståelsen, balance, styrke, smidighed og lærer serier til ny samt ældre musik i genren Streetdance / Hiphop og Disco.

I løbet af sæsonen vil trænerne på Super Stars holde spændende begivenheder for børnene, som de kan glæde sig og se frem til!

I slutningen af året vil dette hold også deltage til den lokale opvisning som afholdes i idrætscenteret – Det plejer at være en festdag for store og små, hvor man får vist hvad man har lært igennem sæsonen, og man får lov til at se de andre hold i SGF.

Super Stars kører både onsdag og torsdag, så tilmeld jer den dag der passer bedst!

Hvis det her lyder som noget for dig, så tag din bedsteven eller veninde i hånden og tilmeld jer! Vi får nogen rigtig sjove dansetimer.

Der vil være Kigge-På-Dag for forældre de sidste 5-10 min, første trænings gang i hver måned, så der kan ses hvad børnene har lært. Det vil sige at forældre ikke er med til træningen i salen ud over denne dag.

Husk en drikkedunk da vi kan få det varmt, samt dansesko eller bare tæer - Det bliver mega fedt! 

Vi glæææææder os og ser frem til at se jer!

Holdet er for 5-7 år

HOLDLEDER JASMIN BOLDT-JØRGENSEN

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Ny pris!

Dancing Stars 10-13 år

Antal tilmeldte: 15/25 Alder: 10-13 Pris: 375,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Træningssal 2 (Bordtennis) Torsdag 19:00-20:00
Instruktør: Ida Olivia Kure Hansen Oliver Emil Kure Hansen
Beskrivelse

Dancing Stars er et dansehold for drenge og piger som elsker at danse og bevæge kroppen. Jeg prioriterer danseglæden og smil på læben i mine timer. Vi træner torsdag kl 19.00-20.00 i træningshal 2. Hvis det her lyder som noget for dig, så kom og vær med og tag din bedsteven eller veninde i hånden og tilmeld jer. På Dancing Stars skal vi have det sjovt, danse og gøre klar til et brag af en opvisning sidst på sæsonen.   Der kan komme en ekstra omkostning til tøj på max 200 kr. Holdet er for 10-13 år HOLDLEDER IDA HANSEN Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet. Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover. NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer. Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail. Læs mere om al det praktiske i SGF her

Ny pris!

HipHop

Antal tilmeldte: 9/20 Alder: 13-17 Pris: 375,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Træningssal 2 (Bordtennis) Torsdag 20:00-21:00
Instruktør: Ida Olivia Kure Hansen Oliver Emil Kure Hansen
Beskrivelse

Hiphop 13-17 år Hiphop er fyldt med seje moves og glimt i øjet, hvor du kan danse din indre superstjerne ud, sammen med andre danseglade unge. Jeg prioriterer danseglæden og smil på læben i mine timer. Vi træner torsdag kl 20.00-21.30 i træningssal 2. Hvis det her lyder som noget for dig, så kom og vær med og tag din bedste ven eller veninde i hånden og tilmeld jer. På Hiphop skal vi have det sjovt, danse og fyre den af til god musik.   Der kan komme en lille ekstra opkrævning til tøj på max 200 Holdet er for årgang 13-17 år HOLDLEDER IDA HANSEN Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet. Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover. NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer. Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail. Læs mere om al det praktiske i SGF her

NY ÅRGANG 2019 - 2021

Rejsebjørne

Antal tilmeldte: 20/35 Årgang: 2019-2021 Pris: 507,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Lørdag 08:00-08:45
Instruktør: Smilla Madsen Mia Fotel Laura Whipps Hendriksen Sarah Wassini Laura Lyngsie
Beskrivelse

Vi skal kravle, trille, hoppe, lege, synge, danse og tumle. 


Vi bygger spændende og udfordrende redskabsbaner ved hver træning og laver forskellige aktiviteter som f.eks. motoriktræning, sanselege, sanglege og boldlege.

Kom og få nogle hyggelige og stimulerende morgener sammen med andre på rejseholdene.
Holdet lægger op til, at man som forælder selv er aktiv og medansvarlig for at udfordre sit barn på det niveau, som passer til barnet, samt hjælper til med at slæbe redskaber ind og ud.

Dette hold er for årgangene 2019-2021

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød

Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.
Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her
 

Super Stars Torsdag

Antal tilmeldte: 25/25 Alder: 5-7 Pris: 462,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Træningssal 2 (Bordtennis) Torsdag 17:15-18:00
Instruktør: Jasmin Boldt-Jørgensen Caroline Veis Sauer Caroline Jacobsen
Beskrivelse

Er du en af de sejeste drenge/piger, som bare elsker at stå derhjemme og fyrre den af? Så se her, for Super Stars er nu klar til at starte ny sæson!

Er du glad for at bevæge dig foran spejlet derhjemme, eller lave opvisning for hele familien med den nyeste dans som du selv har lavet? Det her hold er for alle dem som elsker at bevæge sig og danse til musik. Vi arbejder med musikforståelsen, balance, styrke, smidighed og lærer serier til ny samt ældre musik i genren Streetdance / Hiphop og Disco.

I løbet af sæsonen vil trænerne på Super Stars holde spændende begivenheder for børnene, som de kan glæde sig og se frem til!

I slutningen af året vil dette hold også deltage til den lokale opvisning som afholdes i idrætscenteret – Det plejer at være en festdag for store og små, hvor man får vist hvad man har lært igennem sæsonen, og man får lov til at se de andre hold i SGF.

Super Stars kører både onsdag og torsdag, så tilmeld jer den dag der passer bedst!

Hvis det her lyder som noget for dig, så tag din bedsteven eller veninde i hånden og tilmeld jer! Vi får nogen rigtig sjove dansetimer.

Der vil være Kigge-På-Dag for forældre de sidste 5-10 min, første trænings gang i hver måned, så der kan ses hvad børnene har lært. Det vil sige at forældre ikke er med til træningen i salen ud over denne dag.

Husk en drikkedunk da vi kan få det varmt, samt dansesko eller bare tæer - Det bliver mega fedt! 

Vi glæææææder os og ser frem til at se jer!

Holdet er for 5-7 år

HOLDLEDER JASMIN BOLDT-JØRGENSEN

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Zumba Fitness

Antal tilmeldte: 16/30 Alder: 15-100 Pris: 549,00 DKK
01/09/2023 - 30/06/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Tirsdag 19:45-20:45
Instruktør: Maria Andersen
Beskrivelse

Zumba Fitness er dansefitness hvor vi danser lækre danse til latin amerikansk musik. Vi skal svinge hofterne til bl.a. Salsa, Reggaeton, african og Merengue, men der kan også snige sig nogen radiohits ind i mellem :-) 

Det vigtigste er, at vi har det sjovt og har en fest, mens vi bevæger os og får sved på panden. 

Alle kan deltage på hver sit niveau.  

Medbring indendørssko, drikkedunk og evt. håndklæde.

Vi ses til lækker Zumba. 

Vigtig info:

Holdet træner fra september til og med juni.

Aldersgrænse: Fra 15 år

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

Cross Gym Fredag

Antal tilmeldte: 10/30 Alder: 15-100 Pris: 405,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Gammel Skole - Store sal Fredag 17:00-18:00
Instruktør: Gitte Niklaus Allan Bentsen Martin Andersson Søren Dalager Mirja Louise Riddervold
Beskrivelse

CrossGym er for dig, der vil træne både styrke og kondition. Det er funktionel og varieret træning med egen kropsvægt, kettlebells, vægtstænger, bolde, dæk m.m. Alle kan være med - nybegyndere som øvede, da træningen tilpasses dit niveau.

Du vil løbende få optrænet de 10 CrossFit-kriterier: udholdenhed, stamina, styrke, power, balance, smidighed, koordination, speed, agility og præcision.

Aldergrænse: Fra 15 år og opefter

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Følg os på Facebook på SGF CrossGym

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

Cross Gym Søndag

Antal tilmeldte: 8/30 Alder: 15-100 Pris: 405,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Gammel Skole - Store sal Søndag 10:00-11:30
Instruktør: Gitte Niklaus Allan Bentsen Martin Andersson Søren Dalager Mirja Louise Riddervold
Beskrivelse

CrossGym er for dig, der vil træne både styrke og kondition. Det er funktionel og varieret træning med egen kropsvægt, kettlebells, vægtstænger, bolde, dæk m.m. Alle kan være med - nybegyndere som øvede, da træningen tilpasses dit niveau.

Du vil løbende få optrænet de 10 CrossFit-kriterier: udholdenhed, stamina, styrke, power, balance, smidighed, koordination, speed, agility og præcision.

Aldergrænse: Fra 15 år og opefter

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Følg os på Facebook på SGF CrossGym

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

Cross Gym MAX

Antal tilmeldte: 37/60 Alder: 15-100 Pris: 500,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Gammel Skole - Store sal Tirsdag 17:30-18:30Tirsdag 19:30-20:30Tirsdag 20:30-21:30Torsdag 17:30-18:30Torsdag 18:30-19:30Fredag 17:00-18:00Søndag 10:00-11:30
Instruktør: Gitte Niklaus Allan Bentsen Martin Andersson Søren Dalager Mirja Louise Riddervold
Beskrivelse

CrossGym er for dig, der vil træne både styrke og kondition. Det er funktionel og varieret træning med egen kropsvægt, kettlebells, vægtstænger, bolde, dæk m.m. Alle kan være med - nybegyndere som øvede, da træningen tilpasses dit niveau.

Du vil løbende få optrænet de 10 CrossFit-kriterier: udholdenhed, stamina, styrke, power, balance, smidighed, koordination, speed, agility og præcision.

Aldergrænse: Fra 15 år og opefter

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Følg os på Facebook på SGF CrossGym

DETTE HOLD ER IKKE MED I RABATORDNINGEN FOR VOKSENHOLD, OG DER SKAL TIL ENHVER TID BETALES FULD PRIS FOR DELTAGELSE PÅ HOLDET

Zumba m. tvist af retro

Antal tilmeldte: 52/55 Alder: 15-100 Pris: 549,00 DKK
01/09/2023 - 30/06/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Onsdag 19:00-20:00
Instruktør: Tine Marker
Beskrivelse

Zumba m. tvist af retro? Jo jo, den er god nok :-) Det er zumba, men vi tvister den lidt med lidt retro musik. 

Holdet, hvor du med garanti får pulsen op, sved på panden, smil på læberne og højt humør!!!

Zumba m. tvist af retro, er dans til de skønneste latinamerikanske rytmer :-) Rytmer som salsa, reggaeton, cumbia, merengue, chachacha, bachata og jive/swing vil altid være til stede i en time. 

Andre rytmer som disco, hip-hop og african beat vil også forekomme :-)

Kom glad og lad os feste sammen – alle kan være med, man sætter selv sin egen begrænsning :) Så find dansefitnessskoene frem - Let´s go zumbaaaa :-)

Vigtig info:

Holdet træner fra september til og med juni.

Brug gerne en god fitness-sko med glatte såler og 

HUSK rigeligt med vand

Aldersgrænse: Fra 15 år

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

Cross Gym Torsdag Family 17.30-18.30

Antal tilmeldte: 13/30 Alder: 13-100 Pris: 405,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Gammel Skole - Store sal Torsdag 17:30-18:30
Instruktør: Gitte Niklaus Allan Bentsen Martin Andersson Søren Dalager Mirja Louise Riddervold
Beskrivelse

CrossGym Family

CrossGym Family er for familier med unge mennesker i alderen 13 til 17 år, der sammen ønsker at få sved på panden og pulsen op. 

Vi træner efter de samme principper som voksenholdene, men har særlig fokus på at skabe et træningsmiljø, hvor mor, far, og teenagere kan træne sammen. Derfor vil der være mere fokus på høj intensitet, end tunge løft, og hver træning starter med grundig vejledning for både unge og gamle, så du kan træne sikkert. 

CrossGym er for dig, der vil træne både styrke og kondition. Det er funktionel og varieret træning med egen kropsvægt, kettlebells, vægtstænger, bolde, dæk m.m. Alle kan være med - nybegyndere som øvede, da træningen tilpasses dit niveau.

Du vil løbende få optrænet de 10 CrossFit-kriterier: udholdenhed, stamina, styrke, power, balance, smidighed, koordination, speed, agility og præcision.

Voksne er også velkommen til at træne med alene. Så uanset om du kun træner på dette hold, har Max abonnement, eller en teenager med, glæder vi os til at se dig.

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

Cross Gym Torsdag 18.30-19.30

Antal tilmeldte: 11/30 Alder: 15-100 Pris: 405,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Gammel Skole - Store sal Torsdag 18:30-19:30
Instruktør: Gitte Niklaus Allan Bentsen Martin Andersson Søren Dalager Mirja Louise Riddervold
Beskrivelse

CrossGym er for dig, der vil træne både styrke og kondition. Det er funktionel og varieret træning med egen kropsvægt, kettlebells, vægtstænger, bolde, dæk m.m. Alle kan være med - nybegyndere som øvede, da træningen tilpasses dit niveau.

Du vil løbende få optrænet de 10 CrossFit-kriterier: udholdenhed, stamina, styrke, power, balance, smidighed, koordination, speed, agility og præcision.

Aldergrænse: Fra 15 år og opefter

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Følg os på Facebook på SGF CrossGym

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

Cross Gym Tirsdag 20.30-21.30

Antal tilmeldte: 13/30 Alder: 15-100 Pris: 405,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Gammel Skole - Store sal Tirsdag 20:30-21:30
Instruktør: Gitte Niklaus Allan Bentsen Martin Andersson Søren Dalager Mirja Louise Riddervold
Beskrivelse

CrossGym er for dig, der vil træne både styrke og kondition. Det er funktionel og varieret træning med egen kropsvægt, kettlebells, vægtstænger, bolde, dæk m.m. Alle kan være med - nybegyndere som øvede, da træningen tilpasses dit niveau.

Du vil løbende få optrænet de 10 CrossFit-kriterier: udholdenhed, stamina, styrke, power, balance, smidighed, koordination, speed, agility og præcision.

Aldergrænse: Fra 15 år og opefter

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Følg os på Facebook på SGF CrossGym

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

Cross Gym Tirsdag 17.30-18.30

Antal tilmeldte: 13/30 Alder: 15-100 Pris: 405,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Gammel Skole - Store sal Tirsdag 17:30-18:30
Instruktør: Gitte Niklaus Allan Bentsen Martin Andersson Søren Dalager Mirja Louise Riddervold
Beskrivelse

CrossGym er for dig, der vil træne både styrke og kondition. Det er funktionel og varieret træning med egen kropsvægt, kettlebells, vægtstænger, bolde, dæk m.m. Alle kan være med - nybegyndere som øvede, da træningen tilpasses dit niveau.

Du vil løbende få optrænet de 10 CrossFit-kriterier: udholdenhed, stamina, styrke, power, balance, smidighed, koordination, speed, agility og præcision.

Aldergrænse: Fra 15 år og opefter

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Følg os på Facebook på SGF CrossGym

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

Body and Mind Fitness

Antal tilmeldte: 27/30 Alder: 15-100 Pris: 475,00 DKK
01/09/2023 - 30/06/2024 Uglegårdsskolens gymnastiksal Onsdag 18:30-20:00
Instruktør: Lonnie Jørgensen
Beskrivelse

Ryg og holdningstræning på en sjov og effektiv måde.

 

Vi arbejder med mobilitet før stabilitet, hvilket giver et bedre funktionel bindevæv og en friere bevægelighed i muskler og led, samt optimering af din krops styrke.

Vi arbejder på at skabe balance i både skelet, muskel og nervesystem. Vi laver øvelser med fokus i at løsne op og forøge elasticiteten i muskelbevægelsen, udfordre dig i forskellige variationer stående og liggende, med og uden redskaber. Det giver dig bedre effekt af øvelsen og varmen i kroppen på den gode måde.

Målet er at du får bedre forståelse af kroppens bevægelse generelt.

Ribberne i hallen hjælper dig med at holde styr på balancen og holdningen og gør, at du bedre kan fokusere på at få fat i de rette muskelgrupper. Når vi udfører en øvelser med fokus  på balance med / uden vægte eller elastikker er det med til at få ekstra krydderi til øvelsen.

 

Når du aktiverer kroppens systemer får du en bedre koncentrationsevne, bliver bedre til at finde roen i kroppen, holde alderdommens skavanker lidt på standby. Kort sagt find kroppens naturlige bevægelse og få hjerne baseret træning for din krop og sind.

Brug denne træningsform som et supplement til dine ugentlige træninger .

 

Aldersgrænse: Fra 15 år

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

 

Ingen ledige pladser

Turbo micro

Antal tilmeldte: 25/25 Årgang: 2016-2017 Pris: 625,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Midt Tirsdag 17:15-18:15
Instruktør: Emilie Blume Kirstein Basse Isabell Hauberg Julie Dircks Kamilla Hauberg Smilla Friis Clara Klessen Aya Lind Gregersen
Beskrivelse

Elsker du at springe eller har du lyst til at prøve det?

Så er dette holdet for dig. Vi skal øve spring både på airtrack og i trampolinen.

Rytmisk træning er en del af træningen, men det primære er fokus på spring.

Vi starter træningen med opvarmning for at blive stærke og smidige til vores spring.

Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lære hinanden at kende, så vi kan møde nye venner. Vi laver forskellige øvelser hvor gymnasterne skal arbejde sammen i små hold, og som et helt hold.

Dette hold er for årgangene 2016-2017

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune, og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Er oplysningerne ikke korrekte kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Soljump Mini 23/24

Antal tilmeldte: 54 Årgang: 2015-2009 Pris: 3.600,00 DKK
01/09/2023 - 30/06/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Mandag 17:15-18:30Onsdag 17:00-18:30
Instruktør: Emilie Nyvang Victoria Jeppesen Noah Hansen Jonas Hjorth Frederikke Winther Josefine Koch Mertz Sarah Wright Katrine Stendevad Lippert Oscar Hoffmeyer Pia Nyvang
Beskrivelse

Der er prøvetræning 14/5-26 - se længere nede.

Soljump mini er holdet for dig som vil noget mere med din gymnastik. 

Smidighed, styrke og konditionstræning er en naturlig del af opvarmningen. Vi kommer til at træne en del grundtræning, men også bygge videre på de niveauer som gymnasten er.

Der vil blive stillet krav til den enkelte gymnast, både i hallen og i fremmøde.

Rytme er en del af træningen også, vi skal lave nogle fede serier som vi kan vise når vi skal til opvisning.

Dette er holdet hvor vi træner os frem til at blive klar til at komme på Soljump. 

Du skal kunne 3 ud af 4 ting

  • Araber-flik uden pause
  • Kraftspring med en lille hånd
  • Håndstand i det fri
  • Salto i trampolinen.

Holdet kommer til at få nogle ekstra træninger. Vi tager på en weekendstræning, hvor der vil komme ekstra omkostninger.

Der vil komme ekstra omkostninger til en træningstrøje og opvisningsdragt på ca 600 kr.

Vi deltager I følgende opvisninger: Vallensbæk, Roskilde opvisningerne samt de 3 opvisninger i Solrød (Solkysten, Gymnasternes dag og lokalopvisningen).

Holdet træner mandag 17.15 - 18.30 og onsdag 17.00 - 18.30

Holdet træner til skolernes sommerferie.

Tilmelding kun iflg med aftale, hvis du vil prøve holdet, er der ”prøvetræning”  den 14/5-23.  Efter tilmeldingen vil I få besked på dato og tidspunkt for prøvetræningen. I skal tilmelde ved at sende en mail til soljump@gmail.com, tilmelding er nødvendigt. Vi har ret til at henvise gymnasten til et andet hold, såfremt de ikke kan de krav som der stilles.

Det er et krav at forældrene bakker op om holdet og hjælper til når der er behov for det.

Man kan læse mere på vores hjemmeside www.soljump.dk

Dette hold er for årgangene 2009 og 2015 eller efter aftale

HOLDLEDER EMILIE NYVANG

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Soljump Denmark 23/24

Antal tilmeldte: 29 Årgang: 2012-2007 Pris: 4.000,00 DKK
01/09/2023 - 30/06/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Mandag 18:30-20:30 Havdrup Idrætscenter Onsdag 19:00-21:00
Instruktør: Emilie Nyvang Sarah Wright Pia Nyvang Jonas Hjorth Laura Holgersen Christoffer Dyring Heiberg Oscar Hoffmeyer
Beskrivelse

Der er prøvetræning den 13/5-23

SGF spring/rytmehold Soljump er et lukket hold med piger og drenge fra årgang 2012-2007 eller efter aftale. 

Holdet henvender sig til øvede gymnaster med solid kunnen på både bane og trampolin. Det forventes man er godt i gang med sammensatte spring og skruer for at kunne deltage på holdet. Der arbejdes gennem sæsonen med tekniktræning på forskellige niveauer i forhold til videreudvikling af de enkelte gymnaster, der vil være uger med fokus på forlæns spring, baglæns spring, dobbeltrotationer etc.

Det er et krav, at man passer sin træning samt deltager aktivt i opvarmning, styrke-, smidigheds- og koordinationstræning. Det er også et krav at man prioritere sin træning, weekendsturer og opvisninger.

Det er naturligt, at alle på holdet hjælper med at få redskaber på plads, samt at man deltager i de ca. 4 - 6 opvisninger, der planlægges i løbet af sæsonen. 

Holdet træner to gange om ugen, henholdsvis mandag og onsdag i Solrød og Havdrup. 

Der må forventes nogen ekstra udgifter til trænings- og opvisningstøj samt træningsture. Det er et krav på dette hold at der er forældreopbakning og hjælp.

Henvendelser fra interesserede gymnaster angående holdet kan ske på mail til soljump@gmail.com.  Her skal tilmelding til prøvetræning også ske til. Vi laver prøvetræning i mindre hold og man får besked på dag og tidspunk når vi har modtaget tilmeldingen.

BEMÆRK: Man kan kun tilmelde sig holdet, hvis man har en aftale med instruktørerne.

Holdet træner følgende dage/steder:

Mandage i Solrød Idrætscenter kl. 18.30 til 20.30

Onsdage i Havdrup kl. 19.00-19.30 i multihallen og kl. 19.30 til 21 i Havdrup Idrætscenter (springgrav).

Endvidere træner holdet helt frem til skolernes sommerferie.

Læs mere om holdet på www.soljump.dk

Dette hold er for årgangene 2007 og 2012 eller efter aftale!

HOLDLEDER PIA NYVANG

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet. 

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover. 

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer. Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. 

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail. 

Læs mere om al det praktiske i SGF her

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

De Flyvende Springpiger

Antal tilmeldte: 30/30 Årgang: 2012-2015 Køn: Kvinder Pris: 625,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Onsdag 17:00-18:00
Instruktør: Laura Hauberg Caroline Simonsen Emma Christensen Alma BENNEDSEN Aya Lind Gregersen Sophia Isabella Jeppesen Pia Nyvang
Beskrivelse

Elsker du at springe eller har du lyst til at prøve det?

Så er dette holdet for dig. Vi skal øve spring både på airtrack og i trampolinen.

Vi skal træne vejrmøller, araberspring, flik, kraftspring og saltoer.

I løbet af december begynder gymnasterne at lærer en serie, som skal vises til vores opvisninger. De skal i alt lærer 2 serier.

Vi starter træningen med opvarmning, vi skal være varme, så vi kan lave vores spring. Til slut øver vi serier, håndstand eller styrke. 

Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lærer hinanden at kende, så vi kan møde nye venner.

Vi vil efter nogle træninger dele gymnasterne op i niveau, på den måde kan vi lettere udfordre gymnasterne på det niveau de er på.

Vi deltager i Gymnasternes dag, Solkysten  og  lokalopvisning, alle sammen opvisninger i Solrød Idrætscenter. Det er så fedt at vise hvor dygtige de er blevet. 

Der er dragt med i prisen, der kan komme en ekstraregning på max 50 kr

Dette hold er for årgangene 2012 til 2015. Der må ikke stå forældre inde i hallen, de bliver inviteret til at komme et par gange i løbet af sæsonen.

HOLDLEDER PIA NYVANG

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Springfiduser

Antal tilmeldte: 30/30 Årgang: 2018-2018 Pris: 525,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Torsdag 16:00-16:45
Instruktør: Isabella Avlund Freya Skelmose Noah Hansen Christina Hansen Heidi Simonsen Josefine Koch Mertz Katrine Stendevad Lippert Sophia Isabella Jeppesen Pia Nyvang
Beskrivelse

Her er det første år du skal træne uden mor eller far.

Her på Springfidus skal vi lærer spring på airtrack og i trampolinen. Holdet er for både piger og drenge.

Vi starter med en fælles opvarmning, som kan bestå af serieøvelser, det er vigtigt at blive varme, smidige og stærke til vores spring. Vi kommer til at træne grundspring og når gymnasterne er klar, så sætter vi flere spring på. Vi bruger redskaber som kan hjælpe gymnasterne i springene og der står 6 søde instruktører klar til at tage imod.

Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lærer hinanden at kende, så vi kan møde nye venner. 

Holdet er for børn som er parate til at gå alene til gymnastik, mor og far er ikke velkommen i hallen, men må stå på balkonen, men vi ser helst at forældre sidder i cafeen, så er der mere ro i hallen og børnene kan bedre koncentrere sig. Men et par gange i løbet af sæsonen bliver I inviteret med til at se på.

Vi slutter af med at deltage i vores lokalopvisning den 21/4-24, sæt dagen af, det bliver sjovt :-)

Der er dragt med i prisen, der kan komme en ekstraregning på max 50 kr

Holdet er for årgang 2018

 

HOLDLEDER PIA NYVANG

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Badutspring

Antal tilmeldte: 30/30 Årgang: 2016-2017 Pris: 607,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Torsdag 16:45-18:00
Instruktør: Isabella Avlund Freya Skelmose Noah Hansen Christina Hansen Josefine Koch Mertz Katrine Stendevad Lippert Sophia Isabella Jeppesen Pia Nyvang
Beskrivelse

Her på Badutspring skal vi lærer spring på airtrack og i trampolinen. Holdet er for både piger og drenge.

Vi starter med en fælles opvarmning, som kan bestå af serieøvelser, det er vigtigt at blive varme, smidige og stærke til vores spring. Vi kommer til at træne grundspring og når gymnasterne er klar, så sætter vi flere spring på. Vi bruger redskaber som kan hjælpe gymnasterne i springene og der står 6 søde instruktører klar til at tage imod.

Vi slutter hver træning af med håndstand, styrke, serier, imens redskaberne bliver taget væk.

Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lærer hinanden at kende, så vi kan møde nye venner.

Holdet er for børn som er parate til at gå alene til gymnastik, mor og far er ikke velkommen i hallen, men de bliver inviteret til at se med et par gange i løbet af sæsonen.

Vi slutter af med at deltage i vores lokalopvisning den 21/4-24, sæt dagen af, det bliver sjovt :-)

Der er dragt med i prisen, der kan komme en ekstraregning på max 50 kr

Holdet er for årgang 2016-2017

HOLDLEDER PIA NYVANG

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Powerspring - letøvet springhold

Antal tilmeldte: 19/20 Årgang: 2009-2014 Pris: 850,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Midt Mandag 17:15-18:30
Instruktør: Laura Hauberg Smilla Friis Metine Olsen Aya Lind Gregersen Laura Lyngsie Pia Nyvang
Beskrivelse

Powerspring (det gamle Springbørn) er et letøvet springhold for både piger og drenge. 

For at være med på holdet, skal man kunne lave en vejrmølle og et araberspring. Man skal have prøvet både kraftspring og flikflak, og kunne sætte af i springet. I trampolinen skal man kunne lave en salto uden saltoplint.

Vi udvikler gymnasten på de niveau de er og udfordre dem med nye spring.

Vi starter træningen hver gang med opvarmning og slutter træningen af med træning af serie, styrke eller håndstand.

Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lærer hinanden at kende, så vi kan møde nye venner.

Vi vil efter nogle træninger dele gymnasterne op i niveau, på den måde kan vi lettere udfordre gymnasterne på det niveau de er på.

Hvis man ikke opfylder de krav vi stiller springmæssigt, henviser vi gymnasten til et andet hold. Dette sker i løbet af september

Vi deltager i 3 opvisninger, Gymnasternes dag, Solkysten og vores lokalopvisning.

Der er dragt med i prisen, der kan komme en ekstraregning på max 50 kr

Holdet er for årgang 2010 - 2014, eller efter aftale.

HOLDLEDER PIA NYVANG

 

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Drengespring

Antal tilmeldte: 25/25 Årgang: 2011-2016 Køn: Mænd Pris: 600,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Onsdag 16:00-17:00
Instruktør: Noah Hansen Victor Andreasen Jonas Hjorth Iben Jepsen Benjamin Slotsager Victor Mørck Svanekiær Laura Lyngsie Pia Nyvang
Beskrivelse

Er du en dreng som elsker at springe eller bare har lyst til at prøve det?

Så er dette hold perfekt for dig. Vi skal øve en masse seje tricks, både i trampolinen og på airtrack.

Vi skal øve saltoer, baglæns saltoer og lidt grundspring på airtrack og saltoer med og uden saltoplint i trampolinen.

Instruktørerne planlægger en fed træning, hvor der bliver rig mulighed for at lære nye seje tricks og fede spring samt indgå i et fedt gymnastikfællesskab. Målet er at give drengene gode oplevelser med gymnastikken samt dygtiggøre sig, prøve nye seje spring, og lave FED DRENGEGYMNASTIK

En del af træningen vil også være lidt rytme, I skal lærer en kort rytmeserie som skal bruges til opvisningen. Den lærer de i stedet for at varme op.

Vi deltager i lokalopvisningen, som den eneste opvisning. Det er den 21/4-24, sæt dagen af, det bliver sjovt :-)

Vi er alle klar til at tage imod Jer, alle instruktørerne har eller går til gymnastik på højt plan og har mange planer for Jer

Der er tøj til opvisningen med i kontingentet, det består af et par shorts og en t-shirt, der kan komme en ekstra betaling på max 50 kr

Dette hold er for årgangene 2011 til 2016, eller efter aftale!

HOLDLEDER PIA NYVANG

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Ikke flere ledige pladser

De Flyvende Springpiger Mini

Antal tilmeldte: 30/30 Årgang: 2015-2016 Køn: Kvinder Pris: 587,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Onsdag 16:00-17:00
Instruktør: Clara Reuther Frikjær Laura Hauberg Caroline Simonsen Caroline Niklaus Alma BENNEDSEN Aya Lind Gregersen Pia Nyvang
Beskrivelse

Elsker du at springe eller har du lyst til at prøve det?

Så er dette holdet for dig. Vi skal øve spring både på airtrack og i trampolinen.

Vi skal lave vejrmøller, araberspring, saltoer, kraftspring, det bliver sjovt.

Træningen foregår i 3 hold, som kommer ud på forskellige baner. 

Vi starter altid træning med at hoppe og svinge, vi skal være varme, så vi kan lave springene flot.

Vi begynder i februar-marts 2023 på en lille serie, som skal bruges når vi kommer til opvisning.

Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lærer hinanden at kende, så vi kan møde nye venner. Vi laver nogle gange en leg, så vi kan grine lidt sammen,

Vi vil efter nogle træninger dele gymnasterne op i niveau, på den måde kan vi lettere udfordre gymnasterne på det niveau de er på. Så får gymnasterne nogle faste gruppe som de står i, de grupper kan blive lavet om undervejs.

Der er dragt med i prisen, der kan komme en ekstraregning på max 50 kr

Vi slutter af med at deltage i vores lokalopvisning den 21/4-24, sæt dagen af, det bliver sjovt :-)

Dette hold er for årgangene 2015 til 2016, det er et krav at barnet selv vil gå på gulvet! Forældre bliver inviteret til at se på et par gange i løbet af sæsonen, resten af tiden kan de sidde i cafeen, handle ind eller løbe en tur.

HOLDLEDER PIA NYVANG

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Ikke flere ledige pladser

Powermotion

Antal tilmeldte: 20/20 Alder: 15-100 Pris: 400,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Træningssal 2 (Bordtennis) Onsdag 19:00-20:00
Instruktør: Helle Bøgard
Beskrivelse

Ønsker du at blive stærkere i din ryg -og mave muskulatur, og vil du have pulsen op til god musik? Så skal du komme til træning på Powermotion. Holdet er for voksne mænd og kvinder. Det er både for dig der træner i forvejen, og for dig der sidder for meget ved skrivebordet og trænger til at komme i gang. Alle kan deltage på hver sit niveau. Vi skal arbejde med fokus på dine mave- og rygmuskler, krydret med pulstræning og god stemning.

Jeg hedder Helle, er uddannet fysioterapeut og har i flere år trænet voksenhold i foreningsregi. 

Aldersgrænse: Fra 15 år

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

Ingen ledige pladser

Jumping Fitness Mandag

Antal tilmeldte: 30/30 Alder: 15-100 Pris: 475,00 DKK
01/09/2023 - 18/06/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Mandag 19:30-20:30
Instruktør: Signe-Marie Angelsø
Beskrivelse

Jumping® Fitness er super effektiv og sjov cardiotræning på små trampoliner som udføres i takt til god musik i en kombination af hurtige og langsomme spring - så man kan være sikker på at få sved på panden og smil på læben 😊

Jumping er skånsomt for led og knæ, da trampolinerne har blødt underlag.

Koreografien er ikke vanskelig - så alle kan være med.

Jumping Fitness er fra 15 år og opefter og henvender sig både til mænd og kvinder.  

Jumping Fitness bør dog ikke udøves såfremt man er gravid. 

Så kom frisk - det bliver svedigt, hårdt og super SJOVT 😊

Husk en indendørs sko, vand og håndklæde.

Minimum alder: 15 år

 

Mit navn er Signe-Marie 

Jeg er til dagligt teamleder og er uddannet jurist og socialrådgiver. Jeg har dyrket sport hele mit liv, har været elitesvømmer og har spillet fodbold på højt plan. 

Sport har altid været en naturlig og meget stor del af mit liv. 

Udover det er jeg uddannet i fysiologi og anatomi ved fitness Institute, jeg er certificeret poleinstruktør i level 1 og 2. Jeg har i 2 år haft mit eget styrke/HIT hold, også har jeg over 21 års erfaring med fitness og styrketræning og har også her haft trænet og undervist. 

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

Ikke flere ledige pladser

Rejsetrolde

Antal tilmeldte: 35/35 Årgang: 2020-2021 Pris: 507,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Midt Lørdag 08:45-09:30
Instruktør: Smilla Madsen Mia Fotel Laura Whipps Hendriksen Sarah Wassini Laura Lyngsie
Beskrivelse

Vi skal kravle, trille, hoppe, lege, synge, danse og tumle. 

Vi bygger spændende og udfordrende redskabsbaner ved hver træning og laver forskellige aktiviteter som f.eks. motoriktræning, sanselege, sanglege og boldlege.

Kom og få nogle hyggelige og stimulerende morgener sammen med andre på rejseholdene.
Holdet lægger op til, at man som forælder selv er aktiv og medansvarlig for at udfordre sit barn på det niveau, som passer til barnet, samt hjælper til med at slæbe redskaber ind og ud.

Dette hold er for årgangene 2020-21

HOLDLEDER ANNA-FREDERIKKE

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød

Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.
Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her
 

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Rejsemus

Antal tilmeldte: 35/35 Årgang: 2021-2022 Pris: 507,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Midt Lørdag 08:00-08:45
Instruktør: Smilla Madsen Mia Fotel Laura Whipps Hendriksen Sarah Wassini Laura Lyngsie
Beskrivelse

Vi skal kravle, trille, hoppe, lege, synge, danse og tumle. 

Vi bygger spændende og udfordrende redskabsbaner ved hver træning og laver forskellige aktiviteter som f.eks. motoriktræning, sanselege, sanglege og boldlege.

Kom og få nogle hyggelige og stimulerende morgener sammen med andre på rejseholdene.
Holdet lægger op til, at man som forælder selv er aktiv og medansvarlig for at udfordre sit barn på det niveau, som passer til barnet, samt hjælper til med at slæbe redskaber ind og ud.

Dette hold er for årgangene 2021-22

HOLDLEDER ANNA-FREDERIKKE

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød

Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.
Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her
 

Ingen ledige pladser

Tirsdagsfamilier

Antal tilmeldte: 35/35 Årgang: 2018-2020 Pris: 557,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Tirsdag 17:15-18:15
Instruktør: Nanna Bang Dahl Rikke Roden Iben Jepsen Clara Warming
Beskrivelse

Holdet for alle friske piger og drenge på 3 og 5 år og deres far, mor eller en anden voksen.

Vi øver motorik gennem leg både med og uden musik, og med og uden mindre redskaber. Vi skal finde ud af, hvad kroppen kan bruges til. Vi skal løbe, hoppe, kravle, rulle, danse, lave kolbøtter, hoppe i trampolin, svinge i torve og meget mere. Vi laver redskabsbaner som er sjove og udfordrende, og som løbende udvikler sig i takt med børnene.

Det forventes, at de voksne hjælper børnene med gymnastikken og selv er aktive hele tiden. Gymnastikken kan kun gennemføres, hvis de voksne hjælper til med redskaberne. Både børn og voksne møder omklædte i praktisk tøj, som man kan bevæge sig i. Det er ikke muligt for søskende eller andre uden at de er tilmeldt holdet.

Dette hold er for årgangene 2018 til 2020.

HOLDLEDER NANNA DAHL

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

 

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Mega Stars Onsdag

Antal tilmeldte: 25/25 Alder: 8-11 Pris: 462,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Træningssal 2 (Bordtennis) Onsdag 17:45-18:30
Instruktør: Jasmin Boldt-Jørgensen Caroline Jacobsen Felicia Catharina Neumeister
Beskrivelse

Elsker du at danse og bevæge dig til musik?

Så syntes vi du skal læse med her.

Mega Stars er klar til at starte sæson 23/24 og vi håber på at se dig. Holdet er en overbygning af holdet Super Stars hvor vi stadig bevæger og danser til musik, arbejder med musikforståelse, balance, styrke, smidighed – men med mere udfordring. Serierne vil være i forskellige genre som Streetdance, Reggae, Hiphop, Disco m.m.

I løbet af sæsonen vil trænerne på Mega Stars holde spændende begivenheder for børnene, som de kan glæde sig og se frem til!

Til foråret vil dette hold deltage i mindst 3 opvisninger hvor en af dem bla. er gymnastikforeningens lokalopvisning. Denne afholdes i idrætscenteret – Det plejer at være en festdag for store og små, hvor man får vist hvad man har lært igennem sæsonen, og man får lov til at se de andre hold i SGF.

Mega Stars kører både onsdag og torsdag, så tilmeld jer den dag der passer bedst!

Hvis det her lyder som noget for dig, så tag din bedsteven eller veninde i hånden og tilmeld jer! Vi får nogen rigtig sjove dansetimer.

Der vil være Kigge-På-Dag for forældre de sidste 5-10 min, første trænings gang i hver måned, så der kan ses hvad børnene har lært. Det vil sige at forældre ikke er med til træningen i salen ud over denne dag.

Husk en drikkedunk da vi kan få det varmt, samt dansesko eller bare tæer - Det bliver mega fedt! 

Vi glæææææder os og ser frem til at se jer!  

Holdet er for 9 - 11 år

HOLDLEDER JASMIN BOLDT-JØRGENSEN

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet. Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover. NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer. Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her  

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Parkour

Antal tilmeldte: 25/25 Årgang: 2006-2014 Pris: 625,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Midt Tirsdag 18:30-20:00
Instruktør: Kristofer Mar Einarsson Mathias Grubbe Jensen Albert Jepsen
Beskrivelse

Hvis du er ung og frisk og klar på nye udfordinger, så har vi en plads til dig på basis parkour holdet. Her lærer du alt det basale indenfor parkour og du bliver klædt på med teknik, styrke, kropskontrol og erfaringer i et sikkert miljø. Hos os på basis parkour holdet har du mulighed for 2 gratis prøvetræninger så du er altid velkommen til at komme forbi og se om det er noget for dig. Vi tilbyder et socialt fællesskab og med nye venskaber og nye udfordinger som er med til at styrke dig som person og vi giver dig muligheden for at udfolde dig selv.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dette hold er for årgangene 2006 til 2014!

HOLDLEDER KRISTOFFER MAR EINARSSON

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

 

 

Ingen ledige pladser

Lørdagslopper 2

Antal tilmeldte: 35/35 Årgang: 2018-2020 Pris: 557,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Lørdag 09:45-10:45
Instruktør: Isabell Hauberg Mia Fotel Felicia Catharina Neumeister Ida Rigtrup Julie Kohlhofer Ellefsen Sofia Højerslev Møller
Beskrivelse

Hos Lørdagslopperne skal vi lege og tumle, og have det sjovt sammen med mor eller far.

Gennem leg og læring skal vi styrke kroppen så både muskler, motorik og sanser kommer på arbejde. Vi træner balancen og laver små styrkeøvelser. Vi laver redskabsbaner som er sjove og udfordrende, og som løbende udvikler sig i takt med børnene. Vi skal lave små rytmiske serier, springe i trampolin, hoppe på airtrack og øve i at stå på hænder og meget andet.

Mor/far er også aktive, så husk tøj til at bevæge sig i.

Vi ses!

Dette hold er for årgangene 2018-2020

HOLDLEDER MIA FOTEL

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Ingen ledige pladser

Lørdagslopper 1

Antal tilmeldte: 35/35 Årgang: 2018-2020 Pris: 557,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Lørdag 08:45-09:45
Instruktør: Isabell Hauberg Mia Fotel Felicia Catharina Neumeister Ida Rigtrup Julie Kohlhofer Ellefsen Sofia Højerslev Møller
Beskrivelse

Hos Lørdagslopperne skal vi lege og tumle, og have det sjovt sammen med mor eller far.

Gennem leg og læring skal vi styrke kroppen så både muskler, motorik og sanser kommer på arbejde. Vi træner balancen og laver små styrkeøvelser. Vi laver redskabsbaner som er sjove og udfordrende, og som løbende udvikler sig i takt med børnene. Vi skal lave små rytmiske serier, springe i trampolin, hoppe på airtrack og øve i at stå på hænder og meget andet.

Mor/far er også aktive, så husk tøj til at bevæge sig i.

Vi ses!

Dette hold er for årgangene 2018-2020

HOLDLEDER MIA FOTEL

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Lørdagsbørn

Antal tilmeldte: 30/30 Årgang: 2015-2018 Pris: 625,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Lørdag 10:45-11:45
Instruktør: Isabell Hauberg Jasmin Boldt-Jørgensen Iben Jepsen Frederikke Koch Holm Maja Staal Sarah Wassini Sofia Højerslev Møller Claire Yuqin Schou Rasmussen Mathilde Holmgaard
Beskrivelse

Er du vild med at lave kolbøtter i sengen, stå på hænder op af døren, slå vejrmøller i haven, eller vil du lære alle disse ting – så er det her holdet for dig.

Vi laver en masse gymnastik og bevægelse og har det sjovt i alle vores timer.

Igennem sæsonen vil vi ikke kun lære at lave gymnastik og springe på skumredskaber. Vores gymnastiktimer består også af sjov og ballade som forskellige lege, balance og styrke øvelser eller andet som vil udfordre motorikken og gøre den bedre! 

Lørdagsbørn vil I slutningen af sæsonen deltage I Solrød Gymnastikforeningens forårsopvisning, og hvad vi den dag vil vise til mor, far og bedsteforældre, det må forblive en overraskelse. Måske en rytme serie til pigerne, og en styrke sekvens til drengene - hvem ved? 

Det finder i ud af ved at tilmelde jer holdet.

Hvis det her lyder som noget for dig, så husk din drikkedunk, gymnastiksko og en hårelastik hvis håret er langt – og så vil vi sammen udforske gymnastikverdenen! 

Vi glæder os til at se dig :-)

HOLDLEDER JASMIN BOLDT-JØRGENSEN

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød 

Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

 

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Springtøserne 23/24

Antal tilmeldte: 30/30 Årgang: 2014-2016 Køn: Kvinder Pris: 625,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Mandag 17:15-18:15
Instruktør: Julie Dircks Defne Öztas Signe Damvig Ida Rottgarn Nielsen Emma Christensen Sofia Højerslev Møller
Beskrivelse

Elsker du at hoppe og springe? Så er dette holdet for dig. Vi skal øve spring både på airtrack og i trampolinen. Der bliver nogle små rytmiske serier og styrke øvelser, men spring er det primære fokus. Vi starter alle træningerne med opvarmning, som alle selvfølgelig skal deltage i. Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lærer hinanden at kende, så vi kan møde nye venner. Vi vil efter nogle træninger dele gymnasterne op i hvad de kan, på den måde kan vi lettere udfordre gymnasterne og hjælpe dem med at blive dygtigere.  Holdet deltager i 3 opvisninger, opvisningen Solkysten i Solrød, lokalopvisningen og Gymnasternesdag. Hertil vil de for udleveret dragter i cirka febuar. Der kan komme et ekstra gebyr på max 150kr til dragten, som skal bestales i december/januar. HOLDLEDER IDA ROTTGARN NIELSEN Dette hold er for årgangene 2014 til 2016! Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet. Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover. NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer. Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail. Læs mere om al det praktiske i SGF her  

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Strong Nation - HIIT + Circl Mobility

Antal tilmeldte: 37/37 Alder: 15-100 Pris: 570,00 DKK
01/09/2023 - 19/06/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Onsdag 18:45-20:00
Instruktør: Anja Mattissen
Beskrivelse

Er du klar til at give den max gas med STRONG NATION💪? Det er vi i Solrød gymnastikforening 😀 STRONG NATION er høj intensitet kampsport inspireret intervaltræning (HIIT), som vil udfordre din krop og presse dens grænser i udholdenhed, styrke, tempo og mobilitet. Vi bruger udelukkende egen kropsvægt og bevæger os til FED musik, som er specielt udviklet og perfekt synkroniseret til STRONG NATION. STRONG NATION er fra 15 år og opefter og henvender sig både til mænd og kvinder. Vi slutter træningen af med udstræk og Circl Mobility, hvor vi fokuserer på fleksibilitet, åndedrætsøvelser og mobilitetsøvelser - så vi kommer ned i gear igen 😊 Så kom frisk – og få sved på panden imens vi har det sjovt 😀💪 HUSK: indendørs træningssko, vand, håndklæde og evt. egen træningsmåtte til gulvøvelser. Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet. NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer. Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail. Læs mere om al det praktiske i SGF her  

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

Ingen ledige pladser

Jumping Fitness Tirsdag

Antal tilmeldte: 35/35 Alder: 15-100 Pris: 475,00 DKK
01/09/2023 - 18/06/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Tirsdag 19:15-20:15
Instruktør: Anja Mattissen
Beskrivelse

Jumping® Fitness er super effektiv og sjov cardiotræning på små trampoliner som udføres i takt til god musik i en kombination af hurtige og langsomme spring - så man kan være sikker på at få sved på panden og smil på læben 😊

Jumping er skånsomt for led og knæ, da trampolinerne har blødt underlag.

Koreografien er ikke vanskelig - så alle kan være med.

Jumping Fitness er fra 15 år og opefter og henvender sig både til mænd og kvinder.  

Jumping Fitness bør dog ikke udøves såfremt man er gravid. 

Så kom frisk - det bliver svedigt, hårdt og super SJOVT 😊

Husk en indendørs sko, vand og håndklæde.

Minimum alder: 15 år

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

Ingen ledige pladser

Yoga for begyndere 2

Antal tilmeldte: 14/14 Alder: 16-100 Pris: 405,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Dramatisk værksted Munkekærskolen Torsdag 19:45-20:45
Instruktør: Jeanet Nielsen
Beskrivelse

Find roen og stress af til yoga. Målet er at få rørt musklerne på en rolig og afbalanceret måde. Stresse af og få strukket musklerne og bindevævet godt ud. Der afsluttes hver gang med afslapning. Du bliver guidet igennem det hele.

Dybe vejrtræninger gør det nemmere at holde fokus, få bedre balance og her komme længere ud i diverse yoga stillingerne.

Vi arbejder på at skabe balance i hele kroppen.

I bedes medbringe en yoga/rullemåtte og et lille tæppe. Evt drikkedunk.

Du kan læse mere om SGF her

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

Ingen ledige pladser

Yoga for begyndere

Antal tilmeldte: 14/14 Alder: 16-100 Pris: 405,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Dramatisk værksted Munkekærskolen Torsdag 18:30-19:30
Instruktør: Jeanet Nielsen
Beskrivelse

Find roen og stress af til yoga. Målet er at få rørt musklerne på en rolig og afbalanceret måde. Stresse af og få strukket musklerne og bindevævet godt ud. Der afsluttes hver gang med afslapning. Du bliver guidet igennem det hele.

Dybe vejrtræninger gør det nemmere at holde fokus, få bedre balance og her komme længere ud i diverse yoga stillingerne.

Vi arbejder på at skabe balance i hele kroppen.

I bedes medbringe en yoga/rullemåtte og et lille tæppe. Evt drikkedunk.

Du kan læse mere om SGF her

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Springbørn

Antal tilmeldte: 30/30 Årgang: 2016-2017 Pris: 570,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Onsdag 16:00-17:00
Instruktør: Andrea Torlyk Isabell Hauberg Metine Olsen Clara Warming Frederikke Winther Julie Kohlhofer Ellefsen Sophia Isabella Jeppesen Pia Nyvang
Beskrivelse

Her på springbørn skal vi lærer spring på airtrack og i trampolinen. Holdet er for både piger og drenge.

Vi starter med en fælles opvarmning, som kan bestå af serieøvelser, det er vigtigt at blive varme, smidige og stærke til vores spring. Vi kommer til at træne grundspring og når gymnasterne er klar, så sætter vi flere spring på. Vi bruger redskaber som kan hjælpe gymnasterne i springene og der står 6 søde instruktører klar til at tage imod.

Vi slutter hver træning af med håndstand, styrke, serier, imens redskaberne bliver taget væk.

Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lærer hinanden at kende, så vi kan møde nye venner.

Holdet er for børn som er parate til at gå alene til gymnastik, mor og far er ikke velkommen i hallen, men de bliver inviteret til at se med et par gange i løbet af sæsonen.

Der er dragt med i prisen, der kan komme en ekstraregning på max 50 kr

Vi deltager i lokalopvisningen søndag den 21. april 2024

Holdet er for årgang 2016-2017

HOLDLEDER PIA NYVANG

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Ikke flere ledige pladser

Mini Stars Torsdag

Antal tilmeldte: 25/25 Alder: 3-5 Pris: 417,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Træningssal 2 (Bordtennis) Torsdag 16:45-17:15
Instruktør: Jasmin Boldt-Jørgensen Caroline Veis Sauer Caroline Jacobsen
Beskrivelse

Er I alle sammen klar – for nu starter en hel ny dansesæson hos Mini Stars!

Elsker du at fjolle, tosse, bevæge og danse til musik, så er det her helt klart holdet for dig.

Vi danser til MGP musik, Ramasjang, Disney og hvad der ellers er af børnesange. Vi danser og hygger med de yngste samtidig med de får rørt sig!

I løbet af sæsonen vil trænerne på Mini Stars holde spændende begivenheder for børnene, som de kan glæde sig og se frem til!

I slutningen af året vil dette hold også deltage til den lokale opvisning som afholdes i idrætscenteret – Det plejer at være en festdag for store og små, hvor man får vist hvad man har lært igennem sæsonen, og man får lov til at se de andre hold i SGF.

Mini Stars kører både onsdag og torsdag, så tilmeld jer den dag der passer bedst!

Hvis det her lyder som noget for dig, så tag din bedsteven eller veninde i hånden og tilmeld jer! Vi får nogen rigtig sjove dansetimer.

Der vil være Kigge-På-Dag for forældre de sidste 5-10 min, første trænings gang i hver måned, så der kan ses hvad børnene har lært. Det vil sige at forældre ikke er med til træningen i salen ud over denne dag.

Husk en drikkedunk da vi kan få det varmt, samt dansesko eller bare tæer - Det bliver mega fedt! 

Vi glæææææder os og ser frem til at se jer!

Holdet er for 3 - 5 år

HOLDLEDER JASMIN BOLDT-JØRGENSEN

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

 

Ikke flere ledige pladser

Mini Stars Onsdag

Antal tilmeldte: 24/25 Alder: 3-5 Pris: 417,50 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Træningssal 2 (Bordtennis) Onsdag 16:30-17:00
Instruktør: Jasmin Boldt-Jørgensen Caroline Jacobsen Felicia Catharina Neumeister
Beskrivelse

Er I alle sammen klar – for nu starter en hel ny dansesæson hos Mini Stars!

Elsker du at fjolle, tosse, bevæge og danse til musik, så er det her helt klart holdet for dig.

Vi danser til MGP musik, Ramasjang, Disney og hvad der ellers er af børnesange. Vi danser og hygger med de yngste samtidig med de får rørt sig!

I løbet af sæsonen vil trænerne på Mini Stars holde spændende begivenheder for børnene, som de kan glæde sig og se frem til!

I slutningen af året vil dette hold også deltage til den lokale opvisning som afholdes i idrætscenteret – Det plejer at være en festdag for store og små, hvor man får vist hvad man har lært igennem sæsonen, og man får lov til at se de andre hold i SGF.

Mini Stars kører både onsdag og torsdag, så tilmeld jer den dag der passer bedst!

Hvis det her lyder som noget for dig, så tag din bedsteven eller veninde i hånden og tilmeld jer! Vi får nogen rigtig sjove dansetimer.

Der vil være Kigge-På-Dag for forældre de sidste 5-10 min, første trænings gang i hver måned, så der kan ses hvad børnene har lært. Det vil sige at forældre ikke er med til træningen i salen ud over denne dag.

Husk en drikkedunk da vi kan få det varmt, samt dansesko eller bare tæer - Det bliver mega fedt! 

Vi glæææææder os og ser frem til at se jer!

Holdet er for 3 - 5 år

HOLDLEDER JASMIN BOLDT-JØRGENSEN

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

 

Ingen ledige pladser

Motionsboksning

Antal tilmeldte: 40/40 Alder: 15-100 Pris: 700,00 DKK
01/09/2023 - 30/06/2024 Solrød Gammel Skole - Store sal Tirsdag 18:30-19:30Lørdag 10:30-12:00
Instruktør: Mikkel Thøgersen Frank Ellegaard Nielsen
Beskrivelse

Kom til en sjov, anderledes og spændende træningsform – hvor fokus er på udfordrende konditionstræning, med elementer fra boksning. 

Træningen tilpasses så alle uanset alder og fysisk form kan være med, da det er dig selv som ligger niveauet og arbejder med forbedringer derfra.

Der øves teknikker på sandsække og andre forskellige former for varieret udholdenhedstræning – og man vil være i bevægelsen hele tiden.

Det eneste du behøver er træningstøj og indendørssko. 

Handsker og sjippetov kan lånes.

Du vil blive trænet af en instruktør med mange års boksetrænererfaring fra CIK Bokseklub i København, hvor instruktøren har stået for blandt andet træning af motionister, samt er en del af trænerteamet for klubbens kampboksere.

HOLDLEDER FRANK ELLEGÅRD NIELSEN

Aldersgrænse: Fra 15 år

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

DETTE HOLD ER IKKE MED I RABATORDNINGEN FOR VOKSENHOLD, OG DER BETALES TIL ENHVER TID FULD PRIS FOR DELTAGELSE PÅ HOLDET

Ingen ledige pladser

Jumping Fitness torsdag

Antal tilmeldte: 30/30 Alder: 16-100 Pris: 475,00 DKK
01/09/2023 - 30/06/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Torsdag 19:00-20:00
Instruktør: Tine Marker
Beskrivelse

Jumping® Fitness er super effektiv og sjov cardiotræning, på små trampoliner, som udføres i takt til god musik, og i en kombination af hurtige og langsomme jumps - så man kan være sikker på at få sved på panden og smil på læben.

Vi jumper til al slags musik i et højt tempo, så kom og vær med, man bliver i rigtig godt humør og får en stærk krop.

Jumping er skånsomt for led og knæ, da trampolinerne har blødt underlag.

Jumping Fitness bør dog ikke udøves såfremt man er gravid.

Husk en indendørs sko, vand og et håndklæde.

Aldersgrænse: Fra 16 år

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

Ingen ledige pladser

Effektiv Pilates M/K

Antal tilmeldte: 26/26 Alder: 15-100 Pris: 475,00 DKK
01/09/2023 - 30/06/2024 Solrød Gammel Skole - Store sal Lørdag 08:45-10:15
Instruktør: Lonnie Jørgensen Jeanet Nielsen
Beskrivelse

Her på holdet bliver du klogere på at træne dit bindevæv i et passende tempo, vi udfører Pilates på forskellige niveauer, så alle kan være med . Pilates øvelserne arbejder vi ud fra at opnå en friere bevægelighed i muskler og led, samt en optimering af din krops styrke.

Din Bonus er færre spændinger og bedre styrke i din krop.

Du investerer i en træningsform som har til formål i at slippe hverdagens stress og spændinger i din krop.

Pilates her på holdet er en blanding af en alsidig træning, hvor øvelserne er mest baseret på din egen kropsvægt og smidighed.   

Hos EFFEKT PILATES har vi det mål at give dig en bedre kontrol over din krop, få kilden til bedre personlige ressourcer, mod og velvære i krop og sind.

Aldersgrænse: Fra 15 år

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Cross Gym Intro Tirsdag 19.30-20.30

Antal tilmeldte: 30/30 Alder: 15-100 Pris: 405,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Gammel Skole - Store sal Tirsdag 19:30-20:30
Instruktør: Gitte Niklaus Allan Bentsen Martin Andersson Søren Dalager Mirja Louise Riddervold
Beskrivelse

CrossGym er for dig, der vil træne både styrke og kondition. Det er funktionel og varieret træning med egen kropsvægt, kettlebells, vægtstænger, bolde, dæk m.m. Alle kan være med - nybegyndere som øvede, da træningen tilpasses dit niveau.

Du vil løbende få optrænet de 10 CrossFit-kriterier: udholdenhed, stamina, styrke, power, balance, smidighed, koordination, speed, agility og præcision.

Aldergrænse: Fra 15 år og opefter

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Følg os på Facebook på SGF CrossGym

Dette hold er med i rabatordningen for voksenhold. Der gives rabat ved tilmelding til 2 hold eller mere, og rabatten fratrækkes automatisk ved tilmelding. Har du ikke fået rabat ved tilmelding, så kontakt vores kasserer på kasserer@solrodgf.dk

1 hold: der betales fuld pris

2 hold: der gives 20 % rabat på andet hold

3 hold og mere: der gives 30 % rabat på 3. hold og efterfølgende

Du kan på de enkelte hold se om de er med i rabatordningen

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Turbo mini

Antal tilmeldte: 30/30 Årgang: 2014-2016 Pris: 625,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Tirsdag 17:15-18:15
Instruktør: Smilla Madsen Caroline Jacobsen Frederikke Koch Holm Sarah Wassini Alma BENNEDSEN Laura Lyngsie
Beskrivelse

Elsker du at springe eller har du lyst til at prøve det?

Så er dette holdet for dig. Vi skal øve spring både på airtrack og i trampolinen.

Rytmisk træning er en del af træningen, men det primære er fokus på spring.

Vi starter træningen med opvarmning, for at blive stærke og smidige til vores spring.

Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lærer hinanden at kende, så vi kan møde nye venner.

Vi vil efter nogle træninger dele gymnasterne op i niveau, på den måde kan vi lettere udfordre gymnasterne på det nuveau de er på.

Der kan komme en ekstra udgift på max 200 til en opvisningsdragt.

Dette hold er for årgang 2014-2015

HOLDLEDER FREDERIKKE HOLM

 

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød 

Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her