Abonnementsbetingelserne

Udmeldelse af klubben:
Ønsker du, at melde dig ud af foreningen skal det gøres til kasseren på
kasserer@solrodgf.dk

Afmelding af hold:

Ønsker du, at afmelde dig af hold skal det gøres til kasseren på
kasserer@solrodgf.dk


Bemærk venligst, at der ved afmelding af hold er afmeldingsfrist.

Ved opsigelse betales løbende måned + næste måned. Man er selvfølgelig berettiget til at være med i elevundervisningen for den periode der er betalt for.

Hvis du ønsker, at afmelde hold men stadig være medlem af klubben, skal det tydelig fremgå af mailen du sender - ellers udmeldes du automatisk af klubben

Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort, Visakort, Mastercard

Bilag

B1

Solrød Gymnastikforening bruger billeder i trykte og digitale medier. På den måde er det muligt for gymnaster, forældre og andre interessenter at følge med i gymnastikforeningens dagligdag. Gennem billeder og film fortæller vi de gode historier, åbner gymnastikken for omverdenen, deler oplevelser og informerer om begivenheder og arrangementer. Vi har stort fokus på, at offentliggørelsen skal overholde gældende lovgivning og almindelig moral og etik. Ingen skal føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Derfor vurderer vi altid, hvad der er egnet til at dele med andre - og modtager vi evt. indvendinger, vil et billede eller en video blive fjernet i det omfang, det er muligt. Offentliggørelse af billeder Datatilsynet skelner mellem to typer af billeder – situationsbilleder og portrætbilleder: Situationsbilleder kan offentliggøres uden samtykke. Det drejer sig om billeder, hvor en aktivitet eller en situation er det egentlige formål med billedet, og hvor det ikke er afgørende, hvilke personer der optræder på billedet. De er, som udgangspunkt, taget som oversigtsbilleder. Portrætbilleder må ikke offentliggøres uden et klart samtykke fra gymnast og forældre (hvis gymnasten er under 18 år). Derfor har Solrød Gymnastikforening brug for jeres samtykke. Ved at vælge JA giver I samtykke til, at Solrød Gymnastikforening må offentliggøre portrætbilleder og video. Det gælder blandt andet til Solrød Gymnastikforenings hjemmeside, nyhedsbreve, pressebilleder, de sociale medier (Facebook, Instagram, LinkedIn med flere) og andet informationsmateriale. Samtykkeerklæringen kan til enhver tid trækkes tilbage.