Solrød Gymnastikforening bruger billeder i trykte og digitale medier. På den måde er det muligt for gymnaster, forældre og andre interessenter at følge med i gymnastikforeningens dagligdag. Gennem billeder og film fortæller vi de gode historier, åbner gymnastikken for omverdenen, deler oplevelser og informerer om begivenheder og arrangementer. 

Vi har stort fokus på, at offentliggørelsen skal overholde gældende lovgivning og almindelig moral og etik.

Ingen skal føle sig udstillet, udnyttet eller krænket.
Derfor vurderer vi altid, hvad der er egnet til at dele med andre - og modtager vi evt. indvendinger, vil et billede eller en video blive fjernet i det omfang, det er muligt. 

Offentliggørelse af billeder
Datatilsynet skelner mellem to typer af billeder – situationsbilleder og portrætbilleder: Situationsbilleder kan offentliggøres uden samtykke. Det drejer sig om billeder, hvor en aktivitet eller en situation er det egentlige formål med billedet, og hvor det ikke er afgørende, hvilke personer der optræder på billedet. De er, som udgangspunkt, taget som oversigtsbilleder. Portrætbilleder må ikke offentliggøres uden et klart samtykke fra gymnast og forældre (hvis gymnasten er under 18 år). Derfor har Solrød Gymnastikforening brug for jeres samtykke.

Ved at vælge JA giver I samtykke til, at Solrød Gymnastikforening må offentliggøre portrætbilleder og video. Det gælder blandt andet til Solrød Gymnastikforenings hjemmeside, nyhedsbreve, pressebilleder, de sociale medier (Facebook, Instagram, LinkedIn med flere) og andet informationsmateriale.
Samtykkeerklæringen kan til enhver tid trækkes tilbage.