Ingen ledige pladser

Lørdagslopper 2

Antal tilmeldte: 36/37 Årgang: 2017-2019 Pris: 550,00 DKK
03/09/2022 - 29/04/2023 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Lørdag 09:45-10:45 Instruktør: Julie Kohlhofer Ellefsen Smilla Friis Mia Fotel Iben Jepsen
Beskrivelse

Hos Lørdagslopperne skal vi lege og tumle, og have det sjovt sammen med mor eller far.

Gennem leg og læring skal vi styrke kroppen så både muskler, motorik og sanser kommer på arbejde. Vi træner balancen og laver små styrkeøvelser. Vi laver redskabsbaner som er sjove og udfordrende, og som løbende udvikler sig i takt med børnene. Vi skal lave små rytmiske serier, springe i trampolin, hoppe på airtrack og øve i at stå på hænder og meget andet.

Mor/far er også aktive, så husk tøj til at bevæge sig i.

Vi ses!

Dette hold er for årgangene 2017-2019

HOLDLEDER MIA FOTEL

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Pris: 550,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Julie Kohlhofer Ellefsen

Julie er født i 2010 og har gået til gymnastik siden 2012, både på springbørn, Soljump mini og Soljump. Soljump startede hun på i 2021. Hun startede som hjælpeinstruktør i 2022

Julie er minihjælper på
Lørdagslopperne 1
Lørdagslopperne 2
Lørdagsbørn

Kurser:
Mini/hjælpeinstruktøruddannelsen 2022

Smilla Friis

Smilla er født i 2009 og har gået til gymnastik siden hun var lille. I dag er hun gymnast på Soljump. Smilla har været træner siden 2020, hvor hun startede som hjælpeinstruktør.

Kurser:
Hjælpeinstruktørkursus

Smilla er træner på følgende hold:
Lørdagsbørn
Lørdagslopper 1
Lørdagslopper 2

Mia Fotel

mia@fotel.dk

Jeg startede selv til gymnastik da jeg var helt lille, først jazzballet og siden springgymnastik, og jeg blev også hjælpetræner på springholdene.
Siden blev det mere seriøst da jeg startede på holdet Shovbizzerne, der var jeg i mange år og tænker stadig tilbage på nogle fantastiske oplevelser.
Da uddannelse og arbejde fyldte mere og mere, blev det til en lang pause fra gymnastikken, først da vi fik børn startede vi med egne børn på familiehold, og jeg blev hurtigt inddraget i at være voksenhjælper på et familiehold. Så fik jeg instruktøruddannelse gennem SGF og senere også mange andre gode kurser, b.la Gymnastiklege og opstillinger, Familier med fart på, Springsikker som det nyeste og naturligvis førstehjælp. Nu har jeg haft familiehold ’Lørdagslopperne’ og et børnehold ’Lørdagsbørn’ i siden 2015 år. Det er stor fornøjelse at komme hver lørdag og se alle børnene der er så glade og nyder at bruge kroppen aktivt.

Iben Jepsen

Iben er født 2008, og har gået til gymnastik siden jeg var 5 år gammel. I 2020 startede jeg som hjælpeinstruktør.

Kurser:
Springsikker basis
Livreddende Førstehjælp