Ingen ledige pladser

Team Elvira

Antal tilmeldte: 17/17 Venteliste: 0 Alder: 14-20 Køn: Kvinder Pris: 1.900,00 DKK
06/09/2022 - 25/04/2023 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Tirsdag 18:30-20:30 Instruktør: Anna-Frederikke Bagge Nielsen
Beskrivelse

Team Elvira er et rytmisk gymnastikhold i Solrød for piger i alderen 14-20 år.. Så er du pige og har mod på at udvikle dig, samtidig med du er en del af et fantastisk hold, er det her stedet. Jeg ligger stor vægt på at udvikle alle piger på deres niveau, så alle føler de udvikler sig som individer, samt mærker hvordan fællesskab kan løfte. Som træner vægter jeg meget højt at der bliver lyttet til jer som piger, samt at lave et seværdigt program der rammer de mange genre inden for gymnastikken. Træningerne er fyldt med grundtræning, serier, håndredskaber og massere af plads til smil og grin. Vi deltager i løbet af sæsonen i 3-8 opvisninger. 

Jeg, Anna-Frederikke, har de sidste 20 år selv været gymnast og har de sidste 15 år undervist piger i rytmegymnastik, og jeg glæder mig til at lære en masse nye piger at kende, og se hvordan vi kan udfordre hinanden. 

Jeg er glad for glimmer, kæmpe smil og jeres charme. Så hvis holdet lyder som noget for dig, så kom og vær med. Ny som gammel, jeg håber at se en masse piger, som er klar på udstråling, charme, udvikling, og ikke mindst lidt glimmer. Lyder holdet som noget for dig, så tag din veninde, søster, klassekammerat under armen og kom og være med i et af de bedste og mest glitrende sammenhold du finder i SGF

Dette hold er for 14-20 år!

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

 

Pris: 1.900,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Anna-Frederikke Bagge Nielsen

annafrederikkebn@gmail.com

Anna-Frederikke, lavet gymnastik de sidste 20 år, har gået på forskellige opvisningshold med fokus på rytme. Hold som KB elite, og på nuværende tidspunkt en del af delingsførerne. Kæmpe kærlighed til flydende bevægelser og elsker at udfordre sig selv med håndredskaber.

Kurser:
Træner uddannelse 1 og 2
- Diverse kurser med fokus på rytmegymnastik og håndredskaber