Giga Stars Onsdag

Antal tilmeldte:
7/25
Alder:
10-12
Pris:
750,00 DKK
04/09/2024 - 04/05/2025 Solrød Idrætscenter - SIC Træningssal 2 (Bordtennis) Onsdag 18:30-19:15 Instruktør: Caroline Jacobsen Mathilde Ellefsen Jasmin Boldt-Jørgensen
Beskrivelse

Giga Stars onsdag er et nyoprettet hold, for de større dansebørn – så elsker du at danse og bevæge dig til musik, så syntes vi du skal læse med her.

 

Vi er klar til at starte ny sæson, og håber på at se dig!

 

Holdet vil arbejde med musikforståelse, takter, balance, styrke, smidighed – og mest af alt – at lære serier og lære selv at sammensætte serier. Man kan kalde det en overbygning af Mega Stars holdet. Vi kommer til at lære koreografier indenfor forskellige genrer som disco, pop commercial, hiphop, streetdance, reggae, contemporary mm.

Vores primære fokus på dette hold vil være udvikling, igennem hele sæsonen.

 

I løbet af sæsonen vil trænerne på Giga Stars holde spændende begivenheder for børnene, som de kan glæde sig og se frem til! 

 

Giga Stars onsdag deltager i vores Lokalopvisning og muligvis en opvisning mere – i løbet af foråret. Det plejer at være en festdag for store og små, hvor man får vist hvad man har lært igennem sæsonen, og man får lov til at se de andre hold i SGF.

Der er et Giga Stars om onsdagen og om torsdagen denne sæson – men holdene er ikke helt ens, da torsdagsholdet er et konkurrencehold.

 

Hvis det her lyder som noget for dig, så tag din bedsteven eller veninde i hånden og tilmeld jer! Vi får nogen rigtig sjove dansetimer.

 

Husk en drikkedunk da vi kan få det varmt, samt dansesko eller bare tæer - Det bliver mega fedt! Vi glæææææder os og ser frem til at se jer!

 

HOLDLEDER JASMIN BOLDT-JØRGENSEN

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet.

Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet. Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her  

Pris: 750,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Caroline er født i 2010 og har gået til gymnastik og dans siden hun var lille, og startede som træner i 2021. Caroline skal være træner på følgende hold: Mini stars onsdag Mini stars torsdag Super stars onsdag Super stars torsdag Mega stars onsdag Mega stars torsdag Turbo mini Kurser: Hjælpeinstruktør
Caroline Jacobsen

Instruktør

Mathilde er født i 2008 og har selv gået til gymnastik fra hun var 2 til 12 år. Hun startede til dans, da hun var 8 år og danser stadig. mathilde har været træner siden 2019. Kurser: Mini-/hjælpeinstruktøruddannelsen Springsikker Basis Gymtræner 1 basisuddannelsen Mathilder er træner på: Rejsemus Rejsetrolde Mini Stars Super Stars Mega Stars
Mathilde Ellefsen

Instruktør

Jasmin har gået til dans det meste af sit liv, og har siden 2009 været instruktør i SGF, hvor hun startede som hjælpeinstruktør på Kurser: - Minihjælper - Hjælpeinstruktør - Gymnastikuddannelse 1 - Gymnastikuddannelse 2 - Springsikker Jasmin er instruktør på mini stars onsdag + torsdag, Superstars onsdag + torsdag, Mega stars onsdag + torsdag og Gigastars onsdag + torsdag
Jasmin Boldt-Jørgensen

Instruktør

jasmin@plebiscit.dk