IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Mega Stars Onsdag

Antal tilmeldte: 25/25 Venteliste: 1 Alder: 8-11 Pris: 725,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Træningssal 2 (Bordtennis) Onsdag 17:45-18:30 Instruktør: Jasmin Boldt-Jørgensen Caroline Jacobsen Felicia Catharina Neumeister
Beskrivelse

Elsker du at danse og bevæge dig til musik?

Så syntes vi du skal læse med her.

Mega Stars er klar til at starte sæson 23/24 og vi håber på at se dig. Holdet er en overbygning af holdet Super Stars hvor vi stadig bevæger og danser til musik, arbejder med musikforståelse, balance, styrke, smidighed – men med mere udfordring. Serierne vil være i forskellige genre som Streetdance, Reggae, Hiphop, Disco m.m.

I løbet af sæsonen vil trænerne på Mega Stars holde spændende begivenheder for børnene, som de kan glæde sig og se frem til!

Til foråret vil dette hold deltage i mindst 3 opvisninger hvor en af dem bla. er gymnastikforeningens lokalopvisning. Denne afholdes i idrætscenteret – Det plejer at være en festdag for store og små, hvor man får vist hvad man har lært igennem sæsonen, og man får lov til at se de andre hold i SGF.

Mega Stars kører både onsdag og torsdag, så tilmeld jer den dag der passer bedst!

Hvis det her lyder som noget for dig, så tag din bedsteven eller veninde i hånden og tilmeld jer! Vi får nogen rigtig sjove dansetimer.

Der vil være Kigge-På-Dag for forældre de sidste 5-10 min, første trænings gang i hver måned, så der kan ses hvad børnene har lært. Det vil sige at forældre ikke er med til træningen i salen ud over denne dag.

Husk en drikkedunk da vi kan få det varmt, samt dansesko eller bare tæer - Det bliver mega fedt! 

Vi glæææææder os og ser frem til at se jer!  

Holdet er for 9 - 11 år

HOLDLEDER JASMIN BOLDT-JØRGENSEN

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet. Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover. NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer. Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her  

Pris: 725,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Jasmin Boldt-Jørgensen

jasmin@plebiscit.dk

Jasmin har gået til dans det meste af sit liv, og har siden 2009 været instruktør i SGF, hvor hun startede som hjælpeinstruktør på Lørdagsbørn som hun siden 2011 har været holdansvarlig for.

Kurser:
- Minihjælper
- Hjælpeinstruktør
- Gymnastikuddannelse 1
- Gymnastikuddannelse 2
- Springsikker
Jasmin er instruktør på mini stars onsdag + torsdag, Superstars onsdag + torsdag, Mega stars onsdag + torsdag og på Lørdagsbørn

Caroline Jacobsen

Caroline er født i 2010 og har gået til gymnastik og dans siden hun var lille, og startede som træner i 2021.

Caroline skal være træner på følgende hold:
Mini stars onsdag
Mini stars torsdag
Super stars onsdag
Super stars torsdag
Mega stars onsdag
Mega stars torsdag
Turbo mini

Kurser:
Hjælpeinstruktør

Felicia Catharina Neumeister

Felicia er født i 2009, og har gået på Team Elvira i et år. Dette er Felicias første år som træner.
Felicia skal være træner på følgende hold:

Danseholdende om onsdagen
Lørdagslopperne 1
Lørdagslopperne 2

Kurser:
Hjælpeinstruktøruddanelsen