IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Parkour

Antal tilmeldte: 25/25 Venteliste: 4 Årgang: 2006-2014 Pris: 950,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Midt Tirsdag 18:30-20:00 Instruktør: Kristofer Mar Einarsson Mathias Grubbe Jensen Albert Jepsen
Beskrivelse

Hvis du er ung og frisk og klar på nye udfordinger, så har vi en plads til dig på basis parkour holdet. Her lærer du alt det basale indenfor parkour og du bliver klædt på med teknik, styrke, kropskontrol og erfaringer i et sikkert miljø. Hos os på basis parkour holdet har du mulighed for 2 gratis prøvetræninger så du er altid velkommen til at komme forbi og se om det er noget for dig. Vi tilbyder et socialt fællesskab og med nye venskaber og nye udfordinger som er med til at styrke dig som person og vi giver dig muligheden for at udfolde dig selv.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dette hold er for årgangene 2006 til 2014!

HOLDLEDER KRISTOFFER MAR EINARSSON

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

 

 

Pris: 950,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Kristofer Mar Einarsson

kristofer@brostu.dk

Mit navn er Kristofer Mar Einarsson og jeg er 26 år gammel. Jeg har arbejdet som professionel parkour træner i 13 år med forskellige hold i alle aldre. Mine 2 største fokuspunker som træner for mine elever er sikkerhed og udvikling. Jeg ønsker at mine elever udvider deres horisont for hvad deres krop kan opnå via parkourens teknikker på sikkervis under alle de rette omstændigheder.

Mathias Grubbe Jensen

Albert Jepsen