IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Springtøserne 23/24

Antal tilmeldte: 30/30 Venteliste: 0 Årgang: 2014-2016 Køn: Piger Pris: 950,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Mandag 17:15-18:15 Instruktør: Julie Dircks Defne Öztas Signe Damvig Ida Rottgarn Nielsen Emma Christensen Sofia Højerslev Møller
Beskrivelse

Elsker du at hoppe og springe? Så er dette holdet for dig. Vi skal øve spring både på airtrack og i trampolinen. Der bliver nogle små rytmiske serier og styrke øvelser, men spring er det primære fokus. Vi starter alle træningerne med opvarmning, som alle selvfølgelig skal deltage i. Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lærer hinanden at kende, så vi kan møde nye venner. Vi vil efter nogle træninger dele gymnasterne op i hvad de kan, på den måde kan vi lettere udfordre gymnasterne og hjælpe dem med at blive dygtigere.  Holdet deltager i 3 opvisninger, opvisningen Solkysten i Solrød, lokalopvisningen og Gymnasternesdag. Hertil vil de for udleveret dragter i cirka febuar. Der kan komme et ekstra gebyr på max 150kr til dragten, som skal bestales i december/januar. HOLDLEDER IDA ROTTGARN NIELSEN Dette hold er for årgangene 2014 til 2016! Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet. Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover. NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer. Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail. Læs mere om al det praktiske i SGF her  

Pris: 950,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Julie Dircks

Julie er født i 2008, og har gået til gymnastik siden hun var helt lille. Siden 2021 har Julie været instruktør i foreningen.

Julie skal være hjælpeinstruktør på følgende hold:
Springtøserne
Turbo micro

Kurser:
- Livreddende førstehjælp
- Springsikker basis

Defne Öztas

Hej, jeg er født i 2007 og har selv gået til springgymnastik i 6 år, dog ikke længere. Jeg har arbejdet i foreningen i siden 2019. Og har kun haft gode oplevelser. Det sætter et smil på læben, at se en masse skønne og seje gymnaster springe og gøre sit bedste:)

Kurser:
Hjælpeinstruktørkursus
Springsikker Basis

Signe Damvig

Ida Rottgarn Nielsen

ida@rottgarn-nielsen.dk

Ida er født i 2002, og lige siden hun var helt lille har hun været i hallen, både for selv at gå til gymnastik og for at hjælpe på de mindre hold. Ida går ikke selv til gymnastik mere men hun har været instruktør siden 2015. Hun har holdet Springtøserne.

Ida har kurserne:
Instruktør uddannelsen G1
Minihjælper/ hjælpetræner
Springsikker Basis
Førstehjælpskursus

Emma Christensen

Emma er født i 2008 og har gået til gymnastik siden 2019 på både Springbørn og Turbo Junior. I 2021 startede hun som hjælpeinstruktør.

Kurser:
- Hjælpeinstruktørkursus
- Springsikker Basis
- Livreddende førstehjælp
- GymDanmark basis 1

Emma er træner på:
- Team Solspring
- Team Turbo
- De Flyvende Springpiger

Sofia Højerslev Møller

Sofia er født i 2009 og har gået til gymnastik siden 2012 på både MGP dans, Springbørn og senest på turbo junior. I 2022 startede hun som hjælpeinstruktør.

Sofia skal være hjælpeinstruktør på følgende hold:

Salto mini


Kurser:
Hjælpeinstruktør