Cheerleading

Antal tilmeldte: 22/25 Alder: 8-12 Pris: 1.200,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Tirsdag 18:15-19:45 Instruktør: Anneli Busborg Emily Mahoney Larsen Signe Damvig Clara Klessen
Beskrivelse

Elsker du dans og spring, har du lyst til at lære at gå i split eller lave en flikflak? Så er dette hold noget for dig! På vores nystartede cheer hold har vi en god blanding af dans, pyramider og spring. 

Niveauet er for alle, det kræver bare at man er lærevillig og klar til at give den gas!

Holdet tilbyder plads til både drenge og piger 

Vi kommer til at øve en masse spring, pyramider, tricks. 

Vi bruger tid på at lære hinanden at kende så man kan knytte bånd på kryds og tværs af holdet, derudover bruger vi vores timer sammen på at træne smidighed, styrke, dans, tricks, spring og pyramider. 

Der kan komme en ekstra udgift til opvisningstøj på max 300.

Dette hold er for 8-12 år

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

 

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Pris: 1.200,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Anneli Busborg

anneli.l.busborg@gmail.com

Jeg har danset næsten hele mit liv. Jeg startede med at danse, da jeg var 6 år gammel, og har siden da aldrig stoppede med det. Jeg elsker at have rytme i kroppe og kunne udtrykke det gennem at danse. Jeg har dansede meget forskelligt alt fra disco til hip hop til at træne teknik. Dette år er mit første år som instruktør i foreningen. Jeg er født i 2004.

Emily Mahoney Larsen

emilymahoneylarsen04@gmail.com

Emily er født i 2004. Har gået til både gymnastik og cheerleading i foreningen. Har været hjælpetræner i nogle år og er nu instruktør.

Kurser:
Minihjælper
Hjælpeinstruktør
Springsikker basis

Signe Damvig

Clara Klessen

Jeg hedder Clara, er født i 2009, og har gået til gymnastik siden 2011, hvor jeg selv startede på rejseholdene. Jeg er selv gymnast og går på Soljump. Jeg blev træner i 2021 på de to rejsehold.

I år skal jeg være træner følgende hold:

Turbo Micro
Rejsetrolde
Rejsebjørne