Ingen ledige pladser

Motionsboksning

Antal tilmeldte: 40/40 Venteliste: 2 Alder: 15-100 Pris: 1.400,00 DKK
01/09/2023 - 30/06/2024 Solrød Gammel Skole - Store sal Tirsdag 18:30-19:30Lørdag 10:30-12:00 Instruktør: Mikkel Thøgersen Frank Ellegaard Nielsen
Beskrivelse

Kom til en sjov, anderledes og spændende træningsform – hvor fokus er på udfordrende konditionstræning, med elementer fra boksning. 

Træningen tilpasses så alle uanset alder og fysisk form kan være med, da det er dig selv som ligger niveauet og arbejder med forbedringer derfra.

Der øves teknikker på sandsække og andre forskellige former for varieret udholdenhedstræning – og man vil være i bevægelsen hele tiden.

Det eneste du behøver er træningstøj og indendørssko. 

Handsker og sjippetov kan lånes.

Du vil blive trænet af en instruktør med mange års boksetrænererfaring fra CIK Bokseklub i København, hvor instruktøren har stået for blandt andet træning af motionister, samt er en del af trænerteamet for klubbens kampboksere.

HOLDLEDER FRANK ELLEGÅRD NIELSEN

Aldersgrænse: Fra 15 år

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

DETTE HOLD ER IKKE MED I RABATORDNINGEN FOR VOKSENHOLD, OG DER BETALES TIL ENHVER TID FULD PRIS FOR DELTAGELSE PÅ HOLDET

Pris: 1.400,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Mikkel Thøgersen

mikthoegersen@gmail.com

Mikkel startede til CrossGym i 2013, og til motionsboksning i 2018. Siden august 2019 har Mikkel været holdleder på motionsboksning.

Frank Ellegaard Nielsen

49fen@hk.dk

Jeg har været boksetræner siden 1998 og hvor jeg blandt andet har været boksetræner i CIK for både motionister samt kampbokserne.

I 2018 startede vi motionsboksning op i Solrød Gymnastik forening hvilket jo er gået hen og blevet en god succes og har i dag 42 tilmeldte på holdet.

Frank er træner på motionsboksning.