IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Soljump Denmark 23/24

Antal tilmeldte: 29 Venteliste: 0 Årgang: 2012-2007 Pris: 4.000,00 DKK
01/09/2023 - 30/06/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Mandag 18:30-20:30 Havdrup Idrætscenter Onsdag 19:00-21:00 Instruktør: Emilie Nyvang Sarah Wright Pia Nyvang Jonas Hjorth Laura Holgersen Christoffer Dyring Heiberg Oscar Hoffmeyer
Beskrivelse

Der er prøvetræning den 13/5-23

SGF spring/rytmehold Soljump er et lukket hold med piger og drenge fra årgang 2012-2007 eller efter aftale. 

Holdet henvender sig til øvede gymnaster med solid kunnen på både bane og trampolin. Det forventes man er godt i gang med sammensatte spring og skruer for at kunne deltage på holdet. Der arbejdes gennem sæsonen med tekniktræning på forskellige niveauer i forhold til videreudvikling af de enkelte gymnaster, der vil være uger med fokus på forlæns spring, baglæns spring, dobbeltrotationer etc.

Det er et krav, at man passer sin træning samt deltager aktivt i opvarmning, styrke-, smidigheds- og koordinationstræning. Det er også et krav at man prioritere sin træning, weekendsturer og opvisninger.

Det er naturligt, at alle på holdet hjælper med at få redskaber på plads, samt at man deltager i de ca. 4 - 6 opvisninger, der planlægges i løbet af sæsonen. 

Holdet træner to gange om ugen, henholdsvis mandag og onsdag i Solrød og Havdrup. 

Der må forventes nogen ekstra udgifter til trænings- og opvisningstøj samt træningsture. Det er et krav på dette hold at der er forældreopbakning og hjælp.

Henvendelser fra interesserede gymnaster angående holdet kan ske på mail til soljump@gmail.com.  Her skal tilmelding til prøvetræning også ske til. Vi laver prøvetræning i mindre hold og man får besked på dag og tidspunk når vi har modtaget tilmeldingen.

BEMÆRK: Man kan kun tilmelde sig holdet, hvis man har en aftale med instruktørerne.

Holdet træner følgende dage/steder:

Mandage i Solrød Idrætscenter kl. 18.30 til 20.30

Onsdage i Havdrup kl. 19.00-19.30 i multihallen og kl. 19.30 til 21 i Havdrup Idrætscenter (springgrav).

Endvidere træner holdet helt frem til skolernes sommerferie.

Læs mere om holdet på www.soljump.dk

Dette hold er for årgangene 2007 og 2012 eller efter aftale!

HOLDLEDER PIA NYVANG

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet. 

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover. 

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer. Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. 

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail. 

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Pris: 4.000,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Emilie Nyvang

emilie.nyvang.hansen@gmail.com

Emilie er født i 2001, og har gået til gymnastik fra hun var 2 år, og har blandt andet gået på Grevinderne og senest Soljump. Emilie har været træner siden 2013. Derudover er Emilie også en del af Solrød Gymnastikforenings bestyrelse.

Kurser:
- Minihjælper og hjælpeinstruktør
- Gymnastikuddannelse 1
- Springsikker 1
- Livreddende Førstehjælp
- Fanebærerkursus
- Forskellige inspirationskurser
Emilie er instruktør på Soljump og Soljump mini

Sarah Wright

Lidt om Sarah:
Sarah er født i 2004, og har gået til gymnastik siden hun var 2-3 år og stoppede først da hun startede på efterskole.
Sarah har været instruktør siden 2016.

Kurser:
- Hjælpeinstruktør
- Springsikker
- Gymnastikuddannelsen

Pia Nyvang

pia@nyvang.dk

Pia har været træner siden 2005. I 2016 blev hun medlem af SGF bestyrelse, og i 2018 blev Pia formand for foreningen.

Kurser:
- Gymnastikuddannelsen
- Springsikker 1
- Livreddende førstehjælp
- Forskellige inspirationskurser

Pia er instruktør på Soljump. Soljump mini, Drengespring, De Flyvende springpiger, De flyvende springpiger mini, Badutspring, Springfiduser, Powerspring og Springbørn

Jonas Hjorth

Jeg er født i 1999 og har været gymnast siden jeg var 6 år. Til dagligt læser jeg til fysioterapeut i Roskilde. Jeg startede som hjælper træner i 2010 og blev instruktør i 2014, og fik min første gymnastik uddannelse i 2015. Jeg er selv aktiv gymnast i Roskilde Gymnastik Forening, hvor jeg går på senior hold. Ud over alt den tid jeg bruger i halerne er jeg også bestyrelses medlem i RG som ansvarlig for spring afdelingen.

Laura Holgersen

Laura er født i 2004, og har gået til gymnastik siden hun var helt lille. Senest har hun gået på Soljump, men stoppede som gymnast efter endt folkeskole.
Laura har været instruktør siden 2019, hvor hun startede som hjælpeinstruktør.

Kurser:
- Hjælpeinstruktør
- Gymnastikuddannelse 1
- Springsikker

Laura er instruktør på Soljump og Soljump mini

Christoffer Dyring Heiberg

Jeg har været instruktør siden 2014, og har selv sprunget siden 2004. Jeg startede som instruktør i SGF i 2019 på Soljump. Jeg er selv stadig aktiv gymnast på team allstars i Havdrup.

Kurser:
G1
Springsikker 1
Springsikker 2 trampet

Oscar Hoffmeyer