Ny pris! * = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Turbospring

Antal tilmeldte: 11/30 Årgang: 2012-2014 Pris: 575,00 DKK
01/09/2023 - 21/04/2024 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Tirsdag 18:15-19:15 Instruktør: Emilie Blume Kirstein Basse Smilla Friis Frederikke Koch Holm
Beskrivelse
Elsker du at springe eller har du lyst til at prøve det? Så er dette holdet for dig.   Vi skal øve spring både på airtrack og i trampolinen. Rytmisk træning er en del af træningen, men det primære er fokus på spring. Vi starter træningen med opvarmning, for at blive stærke og smidige til vores spring.   Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lærer hinanden at kende, så vi kan møde nye venner. Der kan komme en ekstra udgift på max 300 til en opvisningsdragt.   HOLDLEDER FREDERIKKE HOLM   Dette er for årgangen 2012-2013 Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet. Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover. NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer. Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet. Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail. Læs mere om al det praktiske i SGF her  

Pris: 575,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Emilie Blume Kirstein Basse

Emilie er født i 2007, og har gået til gymnastik siden 2013, hvor hun startede på Soljump Mini. Senest har hun gået på Soljump, men stoppede som gymnast i 2021.
Emilie har været instruktør siden 2019, hvor hun startede som hjælpeinstruktør.

Emilie skal være hjælpeinstruktør på følgende hold:

Turbospring
Turbo micro
Turbo junior

Kurser:
- Hjælpeinstruktør
- Springsikker
- Livreddende førstehjælp

Smilla Friis

Smilla er født i 2009 og har gået til gymnastik siden hun var lille. I dag er hun gymnast på Soljump. Smilla har været træner siden 2020, hvor hun startede som hjælpeinstruktør.

Kurser:
Hjælpeinstruktørkursus

Smilla er træner på følgende hold:
Lørdagsbørn
Lørdagslopper 1
Lørdagslopper 2

Frederikke Koch Holm

fholm7206@gmail.com

Frederikke er født i 2002, og har gået til gymnastik siden hun var helt lille. Frederikke blev træner i 2016, hvor hun startede som hjælpeinstruktør.

Frederikke skal være instruktør på følgende hold:
Turbo Mini
Turbospring
Lørdagsbørn

Kurser:
Gymnastikuddannelsen
Springsikker basis
Hjælpeinstruktørkursus
Livreddende førstehjælp