Stadig ledige pladser

Jump4Fun

Antal tilmeldte: 9/25 Alder: 6-16 Pris: 400,00 DKK
01/09/2022 - 30/08/2023 Solrød Gammel Skole - Store sal Onsdag 17:00-18:00 Instruktør: May Nielsen Karina Henriksen
Beskrivelse

Jump4fun er for dig, der har lidt for meget på sidebenene, eller dig der har det lidt svært med at få gang i træningen. Træning skal være sjovt - og det er Jump4fun.

Der er løbende tilmelding på dette hold, så du kan starte når du har lyst. Kom og prøv et par gange om det er noget for dig :-)

Vi skal mærke, at vi bliver stærkere både fysisk og mentalt. Vi træner på mange forskellige måder: styrketræning, konditionstræning, kamplege, stafetter, cirkeltræning og meget andet. Vi passer på hinanden med inkluderende og differentieret træning – og vi skal have sved på panden hver gang. Vores sæson er lidt længere – vi træner nemlig i hele skoleåret, og hvis vejret er godt, træner vi også udendørs.

Nogle gange tager vi familie eller venner med til træning og nogle gange, lærer vi om sund og nærende kost.

Har du spørgsmål til holdet, er du altid velkommen til at ringe eller sende en sms på telefon: 21 45 03 29.

Jump4fun kan du også træne i Havdrup Gymnastikforening og Solrød Svømmeklub, så du kan træne flere gange om ugen – se mere på www.dgi.dk/jump4fun

Jump4fun i Solrød Kommune er et samarbejde mellem DGI, Julemærkefonden og Solrød Kommune. Holdet støttes af Solrød Kommune - du kan læse mere på www.dgi.dk/jump4fun, hvor du også kan se en lille film om holdet.

Pris: 400,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

May Nielsen

Karina Henriksen