Stadig ledige pladser

Parkour mandag

Antal tilmeldte: 4/20 Årgang: 2008-2012 Pris: 400,00 DKK
05/09/2022 - 30/04/2023 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Vest Mandag 19:15-20:30 Instruktør: Noah Gøricke Christian Bjerkan Peter Storm
Beskrivelse

GRATIS TRÆNING I HELE SEPTEMBER 2022

Hvis du er ung og frisk og klar på nye udfordinger, så har vi en plads til dig på basis parkour holdet. Her lærer du alt det basale indenfor parkour og du bliver klædt på med teknik, styrke, kropskontrol og erfaringer i et sikkert miljø. Hos os på basis parkour holdet har du mulighed for 2 gratis prøvetræninger så du er altid velkommen til at komme forbi og se om det er noget for dig. Vi tilbyder et socialt fællesskab og med nye venskaber og nye udfordinger som er med til at styrke dig som person og vi giver dig muligheden for at udfolde dig selv.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dette hold er for årgangene 2008 til 2012!

HOLDLEDER PETER STORM

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Pris: 400,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Noah Gøricke

Jeg hedder Noah og er født 2004. Jeg har gået til parkour i ca. to måneder og interesseret mig meget for det. Jeg er blevet parkour træner sammen med Peter Storm i september 2022.

Christian Bjerkan

Jeg er født i 2008 og jeg startede til Gymnastik jeg gik i børnehave. Jeg har gået til spring gymnastik og parkour i hele min skole tid.

Kurser:
Springsikker basis

Peter Storm

Hej jeg hedder Peter, jeg har gået på parkour efterskole som virkelig åbnede min øjne for den verden der er parkour, hver mandag underviser jeg med Noah Gøricke.