Springfiduser VINTER

Antal tilmeldte: 0/30 Årgang: 2017-2017 Pris: 815,00 DKK
01/09/2022 - 27/04/2023 Solrød Idrætscenter - SIC Hal C Øst Torsdag 16:00-16:45 Instruktør: Freya Skelmose Noah Hansen Emma Ingemann Friis-Holm Isabella Avlund Katrine Stenevad lippert Josefine Koch Mertz Pia Nyvang Christina Hansen
Beskrivelse

Her er det første år du skal træne uden mor eller far.

Her på Springfidus skal vi lærer spring på airtrack og i trampolinen. Holdet er for både piger og drenge.

Vi starter med en fælles opvarmning, som kan bestå af serieøvelser, det er vigtigt at blive varme, smidige og stærke til vores spring. Vi kommer til at træne grundspring og når gymnasterne er klar, så sætter vi flere spring på. Vi bruger redskaber som kan hjælpe gymnasterne i springene og der står 6 søde instruktører klar til at tage imod.

Gymnastik skal være sjovt, og derfor bruger vi også tid på at lærer hinanden at kende, så vi kan møde nye venner. Vi slutter hver træning af med en lille leg. Ellers står den mest på spring.

Holdet er for børn som er parate til at gå alene til gymnastik, mor og far er ikke velkommen i hallen, men må stå på balkonen. Vi ser helst at forældre sidder i cafeen, så er der mere ro i hallen og børnene kan bedre koncentrere sig. Men et par gange i løbet af sæsonen bliver I inviteret med til at se på.

Vi slutter af med vores lokalopvisning i Solrød.  Der kan komme en lille ekstra omkostning på en gymnastikdragt på max 200 kr.

Holdet er for årgang 2017

 

HOLDLEDER PIA NYVANG

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Pris: 815,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Freya Skelmose

Noah Hansen

Emma Ingemann Friis-Holm

Isabella Avlund

Katrine Stenevad lippert

Josefine Koch Mertz

Pia Nyvang

pia@nyvang.dk

Pia har været træner siden 2005. I 2016 blev hun medlem af Solrød Gymnastikforenings bestyrelse, og i 2018 blev Pia formand for foreningen.

Kurser:
- Gymnastikuddannelsen
- Springsikker 1
- Livreddende førstehjælp
- Forskellige inspirationskurser

Christina Hansen

kasserer@solrodgf.dk

Kasserer