Sikke en fest

01-05-2023

Den 30. april 2023 afholdte vi vores årlige lokale gymnastikopvisning som en afslutning på vores vintersæson 22/23, og sikke en fest. En masse af vores fantastiske medlemmer var mødt op for at vise, hvad de havde lært i løbet af sæsonen. Gymnasterne viste alle de nye spring de har lært, og vores dansehold viste både zumba og børnedans. 

Mange af vores instruktører lavede en sjov opvisning, hvor de var klædt ud som babyer eller børn, og så havde vi fint besøg af 2 gæstehold der begge leverede fantastiske opvisninger: rytmeholdet Rytmerne, der kom fra Rishøj samt ATS Acrolife, der er et af Danmarks bedste akrobatikhold.  

Der var fyldt med mennesker i hallen, og stemningen var helt fantastisk – tak til jer, der mødte op og støttede vores hold. 

Hvis du ikke nåede at købe et holdfoto i går, så kan det stadig nås til og med fredag den 5. maj ved at sende en mail til soljump@gmail.com med oplysninger med navn, adresse, hvilket hold man vil købe foto af samt overføre 50 kr. til mobilpay 5094CD. 

Vores sommersæson starter i dag, så hvis du endnu ikke har tilmeldt dig et hold, så er der lige nu rig mulighed for det allerede i denne uge https://www.solrodgf.dk/teams 

Venlig hilsen 

Solrød Gymnastikforening