Tak for i år, vi er så klar til den nye vintersæson..

21-06-2022

Så er der gået endnu en sæson og endnu en sommersæson. Hvor har det været dejligt, at være tilbage i hallen igen, og se så mange glade ansigter.

Vi har åbnet tilmeldingen til næste vintersæson, og flere af vores hold er allerede fyldte. Vi glæder os meget, til at se jer i hallen igen.

De fleste af vores hold er i Solrød Idrætscenter, men der er også hold på Solrød Skole og på Uglegårdsskolen. Vi har hold til enhver smag og alder, og vi har næsten hold hver dag i ugen. 

• For de mindre børn sammen med mor/far, er der som altid flere muligheder for familiehold.  

• For de lidt større børn, der kan gå til gymnastik uden forældre, har vi igen flere muligheder, både for   rytmehold og springhold på forskellige niveauer. 

 • Vi har flere parkour-hold for forskellige aldersgrupper, og både for begyndere og de øvede.

 • Cheerleading er kommet tilbage til SGF, efter at have været lukket i flere år.

 • For voksne har vi mange velkendte muligheder og flere nyheder til denne vintersæson.  

Holdene begynder i første uge af september og de fortsætter til vores lokal opvisning d. 30. april 2023. Enkelte hold fortsætter helt frem til juni 2023. 

Tilmeldingen foregår på hjemmesiden solrodgf.dk. Du skal starte med at oprette en profil. Under tilmelding, kan du se alle hold. Vi ved at nogle hold allerede er fyldt. Hvis dit ønskede hold bliver fyldt, vil du blive tilbud at komme på venteliste. Vi anbefaler at man samtidig med at komme på venteliste på det pågældende hold, melder sig til et andet hold. Hvis der bliver ledige pladser på det ønskede hold, bliver de første på ventelisten kontaktet og man kan så flytte hold uden problemer. 

Vi vil takke vores medlemmer for at I har støttet op om Solrød Gymnastikforening, vi er nu oppe på det antal medlemmer som før Covid-19. Og en kæmpe tak til alle de frivillige, uden jer kunne dette ikke lade sig gøre. 

Hvis du går med et ønske om at blive instruktør eller voksenhjælper for et hold, så skriv til formand@solrodgf.dk, vi mangler instruktører over 18 år. Vi sørger for uddannelse og vejledning, så du er godt rustet. Vores unge hjælpere står selv for holdene og man skal som voksenhjælper bare være til stede.  

Cheerleading er kommet retur til Solrød Gymnastikforening, holdet har fået ny aldersgrænse, så nu kan alle mellem 9-16 år prøve holdet. Så er du vild med at danse og springe, lave pyramider, så meld dig til holdet. Det bliver sjovt.

I ønskes en dejlig sommer. Vi starter sæsonen op igen den 1/9-22. 

Bestyrelsen 

LÆS mere om vores hold på Solrodgf.dk